14.1 C
Bistrița
vineri, iunie 14, 2024

Dacă tot o ai medie, măcar să ți-o vadă toți, dacă nu o folosești!

S-a gândit cocoșu’ satului (a se citi „struțu’ burgului european”), să facă el ce n-a mai făcut nimeni. Și după un hocus pocus de câteva milioane de euro și două mandate, a luat ființă „Pârtia Cocoș”. Denumire numa’ bună pentru cineva care s-a încăpățânat să demonstreze că ce spune el… ia ființă.

Nu mă înțelegeți greșit: e fain să schiezi aproape de casă, să cunoști pe toți de pe pârtie și să nu plătești cazare. Problema e că minunea a ținut doar trei zile. Pardon! 4!

S-a bucurat lumea și de cele 3 zile, pardon – 4 (în ciuda pietri-bolovanilor de pe pârtie), deși nu înțelegeau de ce nu puteau folosi pârtia, de lungime medie, și după lăsatul serii, atunci când tot omul știe că… seara e distracția. Mai ales că s-au investit bani în nocturnă…

Cele 3 zile, pardon – 4, au trecut și lumea nu s-a mai gândit la pârtie. Numai că „El Cocoș” a venit cu o propunere extraordinară pentru ca minunea lui, „născută” din atâta încăpățânare și din banul contribuabilului, să nu fie dată uitării: și a aprins nocturnele.

Probabil că ăsta fusese planul de la început. Sau… s-o fi gândit poate: „Dacă tot o are medie, măcar să o vadă toți, și dacă nu o folosește!

Ori asta ori a schiat cineva incognito azi-noapte și a uitat să stingă lumina.

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Bistrițel asigură că orice asemănare cu vreun personaj real sau situație dintr-un anumit oraș este pur întâmplătoare sau… vă zboară gândul prea departe!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: