11.4 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

VIDEO: Ambulanță din Bistrița, implicată într-un accident rutier în Dej

Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 18:00, scrie Dejeanul.ro, când o autosanitară a Serviciului de Ambulanță al Județului Bistrița-Năsăud circula pe strada Ion Pop Reteganu din Dej, iar șoferul a fost surprins de apariția unui semn de circulație amplasat exact în mijlocul unei băltoace care acoperă jumătate din lățimea șoselei.

Pentru că din sensul opus circulau mașini, singura soluție a șoferului de a evita un impact frontal a fost să tragă dreapta de volan, părăsind astfel partea carosabilă și izbindu-se de un copac.

Din fericire, atât el, cât și asistenta și pacientul care trebuia transportat de la Cluj-Napoca spre Beclean au scăpat teferi.

Bolnavul a fost transportat la Beclean cu o altă ambulanță care trecea prin zonă, în timp ce ambulanțierul a fost nevoit să aștepte un trailer care să tracteze autosanitara distrusă până la Bistrița.

Nu este exclus ca reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud să ceară daune în instanță de la administratorul drumului, pentru a remedia defecțiunile apărute la autosanitară. Întreaga poveste poate fi citită AICI.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: