25.9 C
Bistrița
duminică, iunie 26, 2022

VIDEO: Ambulanță din Bistrița, implicată într-un accident rutier în Dej

Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 18:00, scrie Dejeanul.ro, când o autosanitară a Serviciului de Ambulanță al Județului Bistrița-Năsăud circula pe strada Ion Pop Reteganu din Dej, iar șoferul a fost surprins de apariția unui semn de circulație amplasat exact în mijlocul unei băltoace care acoperă jumătate din lățimea șoselei.

Pentru că din sensul opus circulau mașini, singura soluție a șoferului de a evita un impact frontal a fost să tragă dreapta de volan, părăsind astfel partea carosabilă și izbindu-se de un copac.

Din fericire, atât el, cât și asistenta și pacientul care trebuia transportat de la Cluj-Napoca spre Beclean au scăpat teferi.

Bolnavul a fost transportat la Beclean cu o altă ambulanță care trecea prin zonă, în timp ce ambulanțierul a fost nevoit să aștepte un trailer care să tracteze autosanitara distrusă până la Bistrița.

Nu este exclus ca reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud să ceară daune în instanță de la administratorul drumului, pentru a remedia defecțiunile apărute la autosanitară. Întreaga poveste poate fi citită AICI.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...