21.6 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

VIDEO: Ambulanță din Bistrița, implicată într-un accident rutier în Dej

Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 18:00, scrie Dejeanul.ro, când o autosanitară a Serviciului de Ambulanță al Județului Bistrița-Năsăud circula pe strada Ion Pop Reteganu din Dej, iar șoferul a fost surprins de apariția unui semn de circulație amplasat exact în mijlocul unei băltoace care acoperă jumătate din lățimea șoselei.

Pentru că din sensul opus circulau mașini, singura soluție a șoferului de a evita un impact frontal a fost să tragă dreapta de volan, părăsind astfel partea carosabilă și izbindu-se de un copac.

Din fericire, atât el, cât și asistenta și pacientul care trebuia transportat de la Cluj-Napoca spre Beclean au scăpat teferi.

Bolnavul a fost transportat la Beclean cu o altă ambulanță care trecea prin zonă, în timp ce ambulanțierul a fost nevoit să aștepte un trailer care să tracteze autosanitara distrusă până la Bistrița.

Nu este exclus ca reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud să ceară daune în instanță de la administratorul drumului, pentru a remedia defecțiunile apărute la autosanitară. Întreaga poveste poate fi citită AICI.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...