21.1 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

WRAP Auto Bistrița – specialiști în colantări auto!

Fie că a fost scoasă de pe banda fabricii, fie că are deja 10 ani vechime, dacă ți-ai cumpărat-o, TU ai mașină nouă! Și ai vrea să arate impecabil CÂT mai mult timp. Băieții de la WRAP Auto Bistrița vin cu o soluție inedită: colantarea! Caroseria mașinii tale, sau părți din ea, acoperită de un autocolant care o protejează, și chiar „regenerează” zgârieturile ușoare ce apar inevitabil.

Un șofer care se respectă știe clar că mașina pe care o conduce este „cartea sa de vizită”. Îi cumpără cauciucuri noi, schimbă filtre, o aspiră, nu lasă mizerie în ea, o duce la spălătorie periodic, etc. Dar sunt lucruri care nu le poi controla: zgârieturile ce apar pe caroserie, sau ruginirea acesteia.

Băieții de la WRAP Auto Bistrița sunt însă de părere că aceste lucruri pot fi anticipate, și vin cu o soluție pentru a-ți proteja mașina.

Ei propun COLANTAREA: o soluție modernă și practică ce presupune aplicarea unui autocolant, fie pe toată suprafața mașinii, fie doar pe unele elemente ale mașinii. Aceasta are dublu rol:

  • de protecție
  • acoperire sau decorare a suprafețelor caroseriei

Pe lângă faptul că e mult mai ieftină decât o revopsire a caroseriei, colantarea protejează vopseaua și protejează caroseria împotriva ruginii.

Mai mult, băieții de la WRAP Auto Bistrița îți pot pune folie și pe faruri, astfel ca și acestea să fie protejate de zgârieturi.

Iată aici o listă cu beneficiile foliei de protecție PPF 2.0 :

  • protejează caroseria de: zgârieturi, ciobituri apărute din cauza pietricelelor, coroziune, contaminanți, pete și gravuri chimice datorate excrementelor de păsări, stropi de insecte, ploi acide și raze UV
  • cea mai eficientă protecție pentru caroserie
  • cea mai durabilă protecție pentru caroserie
  • transparentă
  • are lac protector
  • nu schimbă finisajul lacului caroseriei
  • poți alege varianta LUCIOS sau MAT
  • are capacitatea de autoregenerare (dacă apar zgârieturi ușoare pe folie, acestea vor dispărea când caroseria va fi încălzită de soare)
  • nu oxidează prin expunerea la soare
  • în cazul demontării foliei, nu rămân urme de adeziv pe caroserie

Ca să afli mai multe, aruncă un ochi pe informațiile și imaginile băieților de la WRAP Auto Bistrița, accesând site-ul https://wrapdetailing.ro/, sau conturile de

https://Instagram.com/wrapdetailing_bistrita

https://Facebook.com/wrapdetailing

https://www.youtube.com/channel/UC9UYn5aRR64S5ZSrNwQ1BtQ

Mașina ta poate arăta ca nouă, mult timp! Așadar dă o fugă la WRAP Auto Bistrița în municipiu, pe strada Libertății 41 – 43.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: