12.7 C
Bistrița
duminică, octombrie 1, 2023

WRAP Auto Bistrița – specialiști în colantări auto!

Fie că a fost scoasă de pe banda fabricii, fie că are deja 10 ani vechime, dacă ți-ai cumpărat-o, TU ai mașină nouă! Și ai vrea să arate impecabil CÂT mai mult timp. Băieții de la WRAP Auto Bistrița vin cu o soluție inedită: colantarea! Caroseria mașinii tale, sau părți din ea, acoperită de un autocolant care o protejează, și chiar „regenerează” zgârieturile ușoare ce apar inevitabil.

Un șofer care se respectă știe clar că mașina pe care o conduce este „cartea sa de vizită”. Îi cumpără cauciucuri noi, schimbă filtre, o aspiră, nu lasă mizerie în ea, o duce la spălătorie periodic, etc. Dar sunt lucruri care nu le poi controla: zgârieturile ce apar pe caroserie, sau ruginirea acesteia.

Băieții de la WRAP Auto Bistrița sunt însă de părere că aceste lucruri pot fi anticipate, și vin cu o soluție pentru a-ți proteja mașina.

Ei propun COLANTAREA: o soluție modernă și practică ce presupune aplicarea unui autocolant, fie pe toată suprafața mașinii, fie doar pe unele elemente ale mașinii. Aceasta are dublu rol:

 • de protecție
 • acoperire sau decorare a suprafețelor caroseriei

Pe lângă faptul că e mult mai ieftină decât o revopsire a caroseriei, colantarea protejează vopseaua și protejează caroseria împotriva ruginii.

Mai mult, băieții de la WRAP Auto Bistrița îți pot pune folie și pe faruri, astfel ca și acestea să fie protejate de zgârieturi.

Iată aici o listă cu beneficiile foliei de protecție PPF 2.0 :

 • protejează caroseria de: zgârieturi, ciobituri apărute din cauza pietricelelor, coroziune, contaminanți, pete și gravuri chimice datorate excrementelor de păsări, stropi de insecte, ploi acide și raze UV
 • cea mai eficientă protecție pentru caroserie
 • cea mai durabilă protecție pentru caroserie
 • transparentă
 • are lac protector
 • nu schimbă finisajul lacului caroseriei
 • poți alege varianta LUCIOS sau MAT
 • are capacitatea de autoregenerare (dacă apar zgârieturi ușoare pe folie, acestea vor dispărea când caroseria va fi încălzită de soare)
 • nu oxidează prin expunerea la soare
 • în cazul demontării foliei, nu rămân urme de adeziv pe caroserie

Ca să afli mai multe, aruncă un ochi pe informațiile și imaginile băieților de la WRAP Auto Bistrița, accesând site-ul https://wrapdetailing.ro/, sau conturile de

https://Instagram.com/wrapdetailing_bistrita

https://Facebook.com/wrapdetailing

https://www.youtube.com/channel/UC9UYn5aRR64S5ZSrNwQ1BtQ

Mașina ta poate arăta ca nouă, mult timp! Așadar dă o fugă la WRAP Auto Bistrița în municipiu, pe strada Libertății 41 – 43.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!