13.8 C
Bistrița
miercuri, mai 1, 2024

FOTO/VIDEO Cepari: Coliziune frontală între două autoturisme

Două autoturime au colizionat frontal, în Cepari. Circulația se desfășoară alternativ, iar echipajele salvatorilor și ale poliției se află la fața locului.

Un apel la 112 anunța un accident rutier în localitatea Cepari. Două autoturisme au colizionat frontal.

Spre locul accidentului au fost direcționate echipaje ale poliției, ISU BN și SAJ BN.

Nu au fost victime încarcerate, dar circulația este în continuare înregunată, circulându-se alternativ, pe o bandă.

Intervenția este în dinamică!

UPDATE

Conform IPJ BN, astăzi, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Năsăud au intervenit la un accident rutier în localitatea Cepari pe Drumul Național 17C. La locul evenimentului au stabilit faptul că un autoturism condus de o femeie de 54 de ani din Maieru, ce se deplasa pe Drumul Național 17C pe direcția Bistrița-Năsăud, a colizionat un alt autoturism ce se deplasa din sens opus, condus de un bărbat de 48 de ani din Cepari. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea șoferiței, cât și a unui pasager din celălalt autoturism, un bărbat de 36 de ani din Năsăud. Ambele victimie au fost transportate la spital. Cei doi conducători auto implicați, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. Polițiștii continuă cercetările, în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la fapta de vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească modul și cauzele producerii evenimentului rutier.

Conform ISU BN, în  urma accidentului au rezultat două victime care au fost transportate la spital – CPU Năsăud de către echipaje de prim ajutor SMURD, respectiv SAJ BN.

O femeie în vârstă de aproximativ 54 de ani și un bărbat aproximativ 36 de ani au fost au fost preluați cu traumatism toracic (femeia) respectiv traumatism lombar (bărbatul) , stabilizați și evacuați spre spital.

Pompierii militari au procedat pentru sablarea carosabilului în urma scurgerilor de combustibil rezultate în urma impactului.

FOTO/VIDEO- C.S & Ionut Tritiu & Info Trafic Bistrita Năsăud

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: