7.3 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Bunic dispărut de acasă, găsit înecat în Someș

Un bărbat de aproape 80 de ani a fost dat dispărut de familie. În urmă cu puțin timp, acesta a fost găsit înecat în râul Someș, la 6 kilometri distanță de locul dispariției.

Familia unui bărbat de aproape 80 de ani, din Ilva Mică, a anunțat poliția că acesta a dispărut de acasă.

Pe la ora 17.00, astăzi efective de pompieri militari de la Secția de Pompieri Năsăud, SVSU Ilva Mică, polițiștii de la Secția 7 Politie Rurală Sângeorz-Băi și jandarmii de la Postul de Jandarmi Sângeorz-Băi și mai mulți voluntari au început să-l caute.

La trei ore distanță, bărbatul a fost găsit, la 6 kilometri depărtare, înecat în râu.

Efective de pompieri militari de la Secția de Pompieri Năsăud, SVSU Ilva Mică, polițiștii de la Sectia 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi, jandarmii de la Postul de Jandarmi Sângeorz-Băi și mai mulți voluntari au executat în această seară o misiune de căutare, în echipe mixte de căutare, în urma dispariției unui bărbat în vârstă de aproximativ 79 de ani, de pe raza localității Ilva Mică. Bărbatul a fost găsit de pompieri, în jurul orei 20.30, pe raza localității Feldru, în râul Someș, în zona stâlpului podului care traversează râul. Din păcate, bărbatul era fără suflare”, au transmis reprezentanții ISU BN.

În această seară, în urma căutărilor efectuate de polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari, a fost găsit în localitatea Feldru, în râul Someș, un bărbat de 79 de ani, din Ilva Mică. Dispariția acestuia a fost semnalată în această după-masă, de către familie. Din păcate, acesta era decedat. În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă în cadrul căruia se efectuează cercetări și va fi dispusă și necropsia”, transmit reprezentanții IPJ BN.

FOTO –  Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: