26.1 C
Bistrița
marți, iulie 1, 2025

Se fac pași pentru noile celule de la groapa de gunoi de la Tărpiu. Câți bani înghit acestea:

Autoritățile județene fac primii pași pentru amenajarea unor noi celule la groapa de gunoi de la Tărpiu. În acest sens, în bugetul de anul acesta al Consiliului Județean a fost prinsă suma de 1,6 milioane de lei.

Consiliul Județean, se pare, nu abandonează ideea unei celule amenajate chiar în mijlocul pădurii, după cum sugerează planul de investiții al bugetului.

Astfel, pentru elaborarea studiilor privind condițiile geotehnice ale terenului pentru celula 2 și 3 a fost alocată suma de 140.000 de lei, iar pentru elaborarea documentațiilor în vederea obținerii deciziei de scoatere definitivă a terenului din fondul forestier mai merg 110.000 de lei.

În buget a fost prinsă și taxa de scoatere a terenului din fondul forestier, care ajunge la un milion de lei. Pentru devizul de împădurire s-au alocat 360.000 de lei.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Amicii Building, Eurocompozite, Iproeb, Carmangerie Timoce: NOI locuri de muncă în Bistrița

Amicii Building angajează Project Manager Junior și Project Manager Senior, iar Grill & Carmangeria Timoce caută două vânzătoare pentru zona Lamă. Eurocompozite recrutează lăcătuș mecanic. NOI locuri de muncă sunt disponibile la IPROEB, Clinica Sanovil, Fan Courier și Restaurant ARENA by Casa EMA.

Mașina ta e pregătită de vacanță? Profită de verificarea auto de sezon oferită de MATEROM AUTOMOTIVE Bistrița

Vara a sosit, iar odată cu vremea caldă vin și planuri de escapade și concedii. Service-ul Autorizat Škoda & Multimarcă - MATEROM AUTOMOTIVE, lansează o ofertă specială la Verificare Auto de vacanță...

TAPAS LEMON s-a mutat pe Pietonal! Are și mai multe specialități din bucătăria spaniolă

Tapas Lemon – locul cu delicii din bucătăria spaniolă deschis de Carolina la Bistrița – s-a mutat în centru, pe Pietonalul Liviu Rebreanu, ca să fie mai aproape de toți cei care adoră mâncarea spaniolă. Acum au la dispoziție un meniu și mai bogat, evident, tot de inspirație spaniolă!