17.1 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

Viorica Dăncilă, audiată de Consiliul pentru Combaterea Discriminării după ce Ana Dragu a semnalat derapajul premierului!

Prezentă într-o emisiune la postul de televiziune Antena3, Viorica Dăncilă nu și-a calculat bine cuvintele și a ieșit încă o „perlă” – așa cum ne-a obișnuit de când a fost numită în fruntea Guvernului României.

 

De data aceasta, a „lovit” în persoanele cu autism. Președintele Asociației Autism Europa și „mama” micilor prinți, Ana Dragu, nu a trecut incidentul cu vederea și a făcut o postare pe Facebook, explicându-i premierului unde a greșit și cerând instituției abilitate să își facă datoria. După scurt timp, Viorica Dăncilă și-a cerut scuze și a declarat că va lua legătura personal cu Ana Dragu pentru a face același lucru.

 

Detalii, AICI.

 

Totuși, Consiliul pentru Combaterea Discriminării a luat deja măsuri, iar Dăncilă va fi audiată în 20 februarie. Prin intermediul unui comunicat de presă, instituția informează că va fi citat și Mihai Gâdea, moderatorul emisiunii în care a fost făcută declarația respectivă.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...