19.8 C
Bistrița
duminică, iunie 4, 2023

Se fac pași pentru noile celule de la groapa de gunoi de la Tărpiu. Câți bani înghit acestea:

Autoritățile județene fac primii pași pentru amenajarea unor noi celule la groapa de gunoi de la Tărpiu. În acest sens, în bugetul de anul acesta al Consiliului Județean a fost prinsă suma de 1,6 milioane de lei.

Consiliul Județean, se pare, nu abandonează ideea unei celule amenajate chiar în mijlocul pădurii, după cum sugerează planul de investiții al bugetului.

Astfel, pentru elaborarea studiilor privind condițiile geotehnice ale terenului pentru celula 2 și 3 a fost alocată suma de 140.000 de lei, iar pentru elaborarea documentațiilor în vederea obținerii deciziei de scoatere definitivă a terenului din fondul forestier mai merg 110.000 de lei.

În buget a fost prinsă și taxa de scoatere a terenului din fondul forestier, care ajunge la un milion de lei. Pentru devizul de împădurire s-au alocat 360.000 de lei.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...