11.2 C
Bistrița
sâmbătă, mai 4, 2024

Ogâgău, despre munca în folosul comunității prestată în comunele vecine: Nu mi-e rușine să pun osul la treabă!

Primarul orașului Sîngeorz a fost condamnat la 80 de zile de muncă în folosul comunității… în comunele opoziției. Acesta a reacționat pe Facebook, spunând că nu îi este rușine să pună osul la treabă. „Ajut cu mare plăcere!”, a scris acesta.

În 2016, polițiștii opreau în trafic mașina condusă de Traian Ogâgău. Acesta a refuzat să sufle în etilotest sau să meargă cu polițiștii la spital pentru a-i fi prelevate mostre biologice.

Deși susținea că totul a fost pus la cale de „dușmanii politici”, în 2018, Traian Ogâgău a fost trimis în judecată, iar la mijlocul lui 2020 instanța l-a condamnat la un an de închisoare cu suspendare, 80 de zile de muncă în folosul comunității și un curs de legislație rutieră.

Deși inițial munca în folosul comunității trebuia să o presteze în „ograda lui”, judecătorii năsăudeni și-au dat seama de comicul situației, schimbând locația. Astfel, Traian Ogâgău va presta cele 80 de ore de muncă în Maieru sau Ilva Mică, ambele comune conduse de primari din opoziție.

Ieri, primarul orașului stațiune a reacționat pe Facebook, spunând că nu îi este rușine să pună osul la treabă și chiar va ajuta cu „maaare plăcere”.

SENZAȚIONAL

Cel mai important este să stea liniștiți sângeorzenii, e de bine, încă…

Niciodată nu m-am dat înapoi de la muncă, cu atât mai mult trebuie să respectăm legea, deciziile instanțelor de judecată și nu mi-e rușine să pun osul la treabă, dimpotrivă.
Atâta timp cât rămâne după noi ceva, trebuie să ne implicăm.
Voi lua legătura cu vecinii noștri și sper să mă pună responsabil cu curățenia pe perioada ispășirii pedepsei de curățenia în comune.
Ajut cu maaare plăcere!”, a fost mesajul scris de acesta pe pagina sa.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: