21 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Paștele, pe șosea: Tineri drogați la volan și un record de alcoolemie

Polițiștii bistrițeni NU au avut sărbători liniștite. Aceștia au descoperit tineri drogați la volan. Totodată, s-a bifat un nou record la alcoolemie. Și a curs cu accidente rutiere:

Weekendul acesta a fost plin de evenimente rutiere. Deși se știa că sute de polițiști și jandarmi vor împânzi străzile județului, Paștele NU a fost liniștit pentru ei.

Oamenii legii au descoperit, în trafic, tineri drogați la volan și chiar au „înregistrat” un nou record de alcoolemie. A curs și cu accidente rutiere, unele fiind provocate chiar de persoane drogate sau băute care s-au urcat la volan.

  1. La data de 30 aprilie a.c., polițiștii au oprit pe DN 17, în localitatea Josenii Bârgăului, un autoturism condus de un tânăr de 22 ani, din Josenii Bârgăului. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată în urma verificărilor s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere.
  2. La data de 30 aprilie, un tânăr de 28 ani, din Maieru, în timp ce conducea un autoturism pe DN 17D, a intrat în coliziune cu un alt autoturism. S-au înregistrat doar pagube materiale. În urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat.
  3. În prima zi a lunii mai, polițiștii din Bistrița au oprit în trafic, pe raza municipiului, un autoturism condus de un tânăr de 29 ani, din Cociu. Șoferul a fost testat cu aparatul DRUG TEST 5000, rezultatul fiind pozitiv în cazul substanței Methamphetamine. De asemenea, acesta a fost sancționat pentru deplasarea fără justificare după ora 22:00.
  4. În 1 mai, polițiștii orașului Beclean au oprit pentru control un autoturism condus pe raza orașului. A fost identificat șoferul, un bărbat de 33 de ani din Beclean. În urma verificărilor s-a stabilit că acesta are permsiul de conducere reținut. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.
  5. La data de 2 mai, un bărbat de 41 de ani din Vișeu de Sus, jud Maramureș, în timp ce conducea un autoturism, prin Bistrița, a părăsit partea carosabilă, rezultând avarierea autovehiculului. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cu acordul acestuia, i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
  6. La data de 3 mai a.c., în municipiul Bistrița, polițiștii Biroului Rutier au oprit în trafic un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani din Bistrița.  Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, ulterior fiind testat cu aparatul DRUG TEST 5000 rezultatul a fost pozitiv în cazul substanței tetrahidrocannabinol (cannabis).

ACCIDENTE rutiere în weekend

VIDEO – NĂSĂUD: Drogat la volan, a produs un accident

VIDEO: Băut la volan, și-a continuat drumul după ce a lovit un biciclist

FOTO/VIDEO Doi tineri au plonjat cu mașina în râu. Apa rece i-a ținut „captivi” pe autoturismul răsturnat

FOTO/VIDEO – Un tânăr din Botoșani a cauzat un accident în lanț în Unirea

FOTO/VIDEO – Doi tineri au ajuns la spital, în prima zi de Paște, după ce s-au izbit de un cap de pod

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: