22.1 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

FOTO: Accident cu patru victime în Bistrița

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp în Bistrița. Patru persoane au fost implicate.

Un apel la 112 anunța un accident rutier produs pe raza municipiului Bistrița.

Două autoturisme au colizionat, la intersecția străzilor Rodnei cu Someșului. În urma impactului, una dintre mașini a ajuns pe trotuar, oprindu-se în colțul blocului.

În evenimentul rutier au fost implicate patru persoane.

Echipaje ale ISU BN și IPJ BN se află la fața locului. Din fericire, persoanele implicate NU au nevoie de transport la spital.

Echipajele ISU BN au asigurat măsurile API, iar polițiștii fac cercetări pentru a stabili modul în care a avut loc accidentul.

De vină ar fi cel cu autoturismul negru, care ar fi vrut să vireze stânga fără să se asigure, lovindu-l pe cel cu mașina gri care se afla în depășirea lui.

Astăzi, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Bistrița, au intervenit la un accident rutier pe raza municipiului.

Un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani din comuna Mărișelu, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 32 de ani din Bistrița, acesta din urma fiind proiectat intr-un imobil.

În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultate fiind negative in ambele cazuri.

Polițiștii au luat măsura sancționarii contravenționale a șoferului de 21 de ani, potrivit OUG 195/2002” transmit reprezentanții IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: