15.8 C
Bistrița
duminică, aprilie 28, 2024

FOTO/VIDEO: Ultima zi de școală, pentru sute de absolvenți de clasa a XII-a! Ceremonii emoționante…

Dacă anul trecut, sfârșitul de an școlar a fost marcat de tristețe și ceremonii online, absolvenții acestui an au avut mai mult noroc. „Ne simțim împliniți alături de voi. Ne-am bucurat de fiecare realizare a voastră, de fiecare moment trăit împreună…

212 elevi de la Colegiul Național „Liviu Rebreanu” au participat ieri la o emoționantă ceremonie desfășurată în sala de sport a colegiului.

Și pentru noi, și pentru voi, timpul a fost nemilos. Au trecut foarte repede patru ani în care ați fost ai noștri. Ați fost elevii Colegiului Național Liviu Rebreanu. Au trecut patru ani pe care voi i-ați făcut frumoși. Prin tinerețea și frumusețea sufletului vostru… 

Acest moment reprezintă de fapt o încununare a muncii pe care ați depus-o în cei patru ani, în care ați fost alături de noi… Ne simțim împliniți alături de voi. Ne-am bucurat de fiecare realizare a voastră, de fiecare moment trăit împreună…”, a mărturisit emoționată directoarea colegiului, profesoara Suzana Gălățan.

Profesorii Colegiului „Liviu Rebreanu” au deschis și o Carte de onoare dedicată absolvenților din Promoția 2021. Documentul se dorește a fi o capsulă a timpului (varianta 2.0) care conține gânduri și urări adresate lor de către profesorii lor sau de către oricine dorește să le transmită un mesaj.

Pentru a transmite mesajul puteți completa formularul AICI.

Nici cei de la Colegiul „Andrei Mureșanu” nu s-au lăsat mai prejos. Ceremonia de absolvire a celor 206 elevi de clasa a XII-a s-a desfășurat într-un prim episod miercuri, de la ora 14.00.

Au participat atunci doar elevii și profesorii, urmând ca pentru părinți și prieteni să se organizeze inclusiv astăzi, ceremonii separate. S-a decis astfel tocmai pentru a se respecta normele în vigoare referitoare la pandemia de Covid19.

Peste 20 de absolvenți de-a XII-a au obținut medii de 10 în ultimul an, iar Ágnes Müller a fost șefa de promoție, cu media 10 în toți cei patru ani de studiu. Au fost câteva momente emoționante… În discursurile elevilor, dar și în ceremonia de predare a cheii Colegiului Național „Andrei Mureșanu”. Este o tradiție la noi ca cei mai buni absolvenți de a XII-a să predea cheia celor mai buni elevi din a XI-a…”, a explicat directorul adjunct al colegiului, profesorul Attila Antal.

Ceremonia de final pentru absolvenți a cuprins și momente artistice, cuvinte de încurajare și rămas bun din partea directorilor, dansuri moderne, latino și tradiționale oferite de elevii de la secția maghiară a colegiului, dar și un recital de poezii. 

Foto @ Colegiul Național „Andrei Mureșanu”

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.