-2 C
Bistrița
marți, ianuarie 18, 2022

DOLIU: Îndrăgitul profesor Gavril Sfechiș, de la Liceul „Tudor Jarda”, s-a stins din viață

Liceul de muzică „Tudor Jarda” din Bistrița este în doliu. Unul dintre cei mai apreciați profesori – Gavril Sfechiș – s-a stins din viață astăzi.
Am primit cu enormă tristețe vestea trecerii în neființă a domnului profesor Sfechiș Gavril.
Liceul nostru va fi mai pustiu de acum, pierzând un om bun, de mare caracter, un dascăl iubit de toți elevii și colegii, model de verticalitate și formator pentru multe generații de elevi.
Nu vom uita niciodată veselia, buna dispoziție, optimismul și zâmbetul său.
Vă suntem recunoscători pentru fiecare oră de teoria muzicii și de chitară predată, pentru fiecare copil îndrumat, pentru modelul de om curat și dedicat muncii sale.
Veți rămâne mereu în inimile noastre! Dumnezeu să vă aşeze în dreptul îngerilor, domnule profesor!”, au transmis profesorii de la Liceul „Tudor Jarda”.

Dumnezeu să-l odihnească printre îngeri… Condoleanțe familiei…

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița:

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...

Anime-uri cu tema de jocuri de noroc pe care trebuie să le urmărești

Anime-ul este una dintre cele mai populare forme de divertisment și se estimează că 3,5% din...