18.8 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

Gaftone și Monica Pop, cu sufletul la gură până luni! Judecătorii le spun atunci dacă scapă de control judiciar

Judecătorii de la Judecătoria Bistrița le vor spune abia luni secretarului general Floare Gaftone și arthitectului șef Monica Pop dacă scapă de controlul judiciar. Instanța a amânat pronunțarea pe săptămâna viitoare.

Atât secretarul general Floare Gaftone, cât și arhitectul șef Monica Pop au contestat măsura controlului judiciar. În cazul lor, controlul judiciar de 60 de zile a venit și cu interzicerea profesării.

Astăzi cele două au apărut în fața judecătorilor de la Judecătoria Bistrița, însă instanța a decis amânarea pronunțării. Abia luni, în 7 iunie, se va pronunța instanța cu privire la măsura preventivă.

Secretarul general Floare Gaftone a fost prima care a contestat măsura preventivă. S-a întâmplat chiar la scurt timp după ce i-a fost comunicată. A făcut contestație la Tribunalul Bistrița-Năsăud, însă dosarul s-a mutat la Judecătoria Bistrița. Mai multe detalii puteți afla AICI.

Trei angajate ale Primăriei Bistrița au fost plasate sub control judiciar pentru 60 de zile. Floarei Gaftone i se adaugă arhitectul șef Monica Pop și Monica Szucs (consilier superior Urbanism).

În total, 6 angajați ai Primăriei Bistrița sunt urmăriți penal. Acuzațiile care li se aduc sunt: constituire de grup infracțional, abuz în serviciu, fals în înscrisuri oficiale, fals intelectual, uz de fals, influențarea declarațiilor.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...