8.8 C
Bistrița
luni, mai 23, 2022

Gaftone și Monica Pop, cu sufletul la gură până luni! Judecătorii le spun atunci dacă scapă de control judiciar

Judecătorii de la Judecătoria Bistrița le vor spune abia luni secretarului general Floare Gaftone și arthitectului șef Monica Pop dacă scapă de controlul judiciar. Instanța a amânat pronunțarea pe săptămâna viitoare.

Atât secretarul general Floare Gaftone, cât și arhitectul șef Monica Pop au contestat măsura controlului judiciar. În cazul lor, controlul judiciar de 60 de zile a venit și cu interzicerea profesării.

Astăzi cele două au apărut în fața judecătorilor de la Judecătoria Bistrița, însă instanța a decis amânarea pronunțării. Abia luni, în 7 iunie, se va pronunța instanța cu privire la măsura preventivă.

Secretarul general Floare Gaftone a fost prima care a contestat măsura preventivă. S-a întâmplat chiar la scurt timp după ce i-a fost comunicată. A făcut contestație la Tribunalul Bistrița-Năsăud, însă dosarul s-a mutat la Judecătoria Bistrița. Mai multe detalii puteți afla AICI.

Trei angajate ale Primăriei Bistrița au fost plasate sub control judiciar pentru 60 de zile. Floarei Gaftone i se adaugă arhitectul șef Monica Pop și Monica Szucs (consilier superior Urbanism).

În total, 6 angajați ai Primăriei Bistrița sunt urmăriți penal. Acuzațiile care li se aduc sunt: constituire de grup infracțional, abuz în serviciu, fals în înscrisuri oficiale, fals intelectual, uz de fals, influențarea declarațiilor.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: