17.6 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

FOTO/VIDEO: Ultima zi de școală, pentru sute de absolvenți de clasa a XII-a! Ceremonii emoționante…

Dacă anul trecut, sfârșitul de an școlar a fost marcat de tristețe și ceremonii online, absolvenții acestui an au avut mai mult noroc. „Ne simțim împliniți alături de voi. Ne-am bucurat de fiecare realizare a voastră, de fiecare moment trăit împreună…

212 elevi de la Colegiul Național „Liviu Rebreanu” au participat ieri la o emoționantă ceremonie desfășurată în sala de sport a colegiului.

Și pentru noi, și pentru voi, timpul a fost nemilos. Au trecut foarte repede patru ani în care ați fost ai noștri. Ați fost elevii Colegiului Național Liviu Rebreanu. Au trecut patru ani pe care voi i-ați făcut frumoși. Prin tinerețea și frumusețea sufletului vostru… 

Acest moment reprezintă de fapt o încununare a muncii pe care ați depus-o în cei patru ani, în care ați fost alături de noi… Ne simțim împliniți alături de voi. Ne-am bucurat de fiecare realizare a voastră, de fiecare moment trăit împreună…”, a mărturisit emoționată directoarea colegiului, profesoara Suzana Gălățan.

Profesorii Colegiului „Liviu Rebreanu” au deschis și o Carte de onoare dedicată absolvenților din Promoția 2021. Documentul se dorește a fi o capsulă a timpului (varianta 2.0) care conține gânduri și urări adresate lor de către profesorii lor sau de către oricine dorește să le transmită un mesaj.

Pentru a transmite mesajul puteți completa formularul AICI.

Nici cei de la Colegiul „Andrei Mureșanu” nu s-au lăsat mai prejos. Ceremonia de absolvire a celor 206 elevi de clasa a XII-a s-a desfășurat într-un prim episod miercuri, de la ora 14.00.

Au participat atunci doar elevii și profesorii, urmând ca pentru părinți și prieteni să se organizeze inclusiv astăzi, ceremonii separate. S-a decis astfel tocmai pentru a se respecta normele în vigoare referitoare la pandemia de Covid19.

Peste 20 de absolvenți de-a XII-a au obținut medii de 10 în ultimul an, iar Ágnes Müller a fost șefa de promoție, cu media 10 în toți cei patru ani de studiu. Au fost câteva momente emoționante… În discursurile elevilor, dar și în ceremonia de predare a cheii Colegiului Național „Andrei Mureșanu”. Este o tradiție la noi ca cei mai buni absolvenți de a XII-a să predea cheia celor mai buni elevi din a XI-a…”, a explicat directorul adjunct al colegiului, profesorul Attila Antal.

Ceremonia de final pentru absolvenți a cuprins și momente artistice, cuvinte de încurajare și rămas bun din partea directorilor, dansuri moderne, latino și tradiționale oferite de elevii de la secția maghiară a colegiului, dar și un recital de poezii. 

Foto @ Colegiul Național „Andrei Mureșanu”

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.