13.8 C
Bistrița
miercuri, mai 1, 2024

Hoț minor lovit de o mașină pe Libertății, în timp ce era alergat de păgubaș

Un minor a fost lovit de mașină, pe strada Libertății din municipiu. Acesta s-a aruncat în stradă,  încercând să scape de bărbatul de la care tocmai furase un portmoneu.

Un apel la 112 anunța un accident rutier pe strada Libertății din Bistrița.

Accidentul a avut loc puțin înainte de „sensul giratoriu de la Pompieri”, pe direcția de mers spre oraș.

Un autoturism a lovit un pieton. A intervenit un echipaj SAJ BN care l-a transportat la spital.

Astăzi, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Bistrița, au intervenit la un accident rutier în municipiu pe strada Libertății. Un autoturism condus de un bărbat de 57 de ani din Lechința, a accidentat un pieton care se deplasa pe partea carosabilă, respectiv un tânăr de 17 ani din Beclean. În urma impactului a rezultat rănirea pietonului. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii desfășoară cercetări cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă, în cadrul unui dosar penal„ transmit reprezentanții IPJ BN.

Cauza accidentului- KARMA

Minorul a vrut să traverseze strada prin loc nepermis. Acesta s-a aruncat efectiv pe partea carosabilă, în încercarea de a scăpa de urmăritorul său.

Tânărul de 17 ani furase un portmoneu și păgubitul îl alerga. Din adrenalină și neatenție, când a sărit în stradă, nu a văzut că vine mașina care l-a luat pe sus.

Reprezentanții IPJ BN au confirmat pentru Bistrițeanul.ro că pe numele tânărului s-a deschis dosar penal pentru furt.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Te pomini ca amu o sa raspunda penal pagubitul… ptr ca l-a alergat pe hotz si asta s-a aruncat in fata masinii care l-a calcat ! Dupa legile astea ale noastre de tot c*catul te poti astepta si la asa ceva , ca vezi doamne daca nu-l alerga, hotzul nu sarea in fata masinii si nu era calcat …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: