12.7 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

VIDEO: Chinul de pe CR Vivu și Avram Iancu, departe de a se sfârși

Municipalitatea a promis, inițial, că AZI se vor finaliza lucrările pe CR Vivu și Avram Iancu. Dar socoteala de acasă NU pușcă cu cea din teren. Chinul de pe cele două străzi, departe de a se sfârși.

La începutul lunii iunie, municipalitatea anunța lucrări de frezare și turnare mixtură asfaltică pe străzile CR Vivu și Avram Iancu. Acestea ar fi trebuit făcute în perioada 14 – 25 iunie 2021, apelându-se la înțelegerea bistrițenilor.

ASTĂZI este 25 iunie 2021, iar lucrările de pe CR Vivu și Avram Iancu sunt DEPARTE de a fi finalizate.

O plimbare ieri dupămasă pe cele două străzi arată CHINUL, și praful inhalat- deopotrivă, a celor ce au de tranzitat acele zone.

Canalele care încă NU au fost înălțate sunt adevărate ”lovituri”, nefiind vizibile din cauza umbrei de pe carosabil. Iar cele înălțate au un perimetru larg lăsat în jurul lor, îngreunând traficul.

UPDATE ora 12.00

Municipalitatea a anunțat că termenul se prelungește cu încă o săptămână.

Termenul de finalizare a lucrărilor de reparații curente prin frezare și turnare de mixtură asfaltică pe partea carosabilă a străzilor C.R. Vivu și Avram Iancu se prelungește până la data de 2 iulie 2021.
Pe perioada acestor intervenții traficul rutier va fi închis parțial și semnalizat corespunzător.
Rugăm riveranii și participanți la trafic să dea dovadă de înțelegere și să nu parcheze pe partea carosabilă” transmite PMB.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

  1. Primar incompetent mi-e rusine ca suntem din același oraș esti cel mai dezastru primar din istoria Bistritei,dar macar pot să îți promit că ești terminat politic ,nu vei mai fii votat niciodată de nimeni toti regreta ca au votat un incompetent ce construiește doar bideuri.

  2. Chinezii au facut un bloc de la zero într-o zi voi nu sunteti în stare sa asfaltati o strada într-o luna de zile.
    Sunteti niste nemernici incompetenti si mincinosi.

  3. Ce nu înțeleg este faptul că s-a frezat dar nu s-a trecut la turnarea covorului asfaltic! Toată lumea înțelege ca trebuiesc făcute lucrări dar când de o săptămână nu vezi nici un muncitor și nici un utilaj iar prin faptul ca oamenii își rup mașinile din cauza gurilor de canal care nu sunt semnalizare în nici un fel îți pui întrebarea fireasca cine poate fi tras la răspundere?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: