0.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

Poliția Locală va avea puncte de lucru în zonele „rău famate” ale orașului

Primarul Ioan Turc a anunțat în cadrul ședinței de Consiliu Local de ieri faptul că Poliția Locală va avea în viitorul apropiat câteva puncte de lucru. Sunt luate în calcul zonele „rău famate”. Polițiștii locali vor fi acompaniați și de un angajat al Primăriei Bistrița.

În cadrul ședinței de Consiliu Local de ieri, primarul Ioan Turc a anunțat că Poliția Locală va avea mai multe puncte de lucru. Acestea vor fi amenajate în Subcetate, Viișoara și Sărata.

În aceste puncte de lucru va fi și un angajat al Primăriei Bistrița. Acesta are drept scop comunicarea cu persoanele din zonă. Problemele și nemulțumirile acestora vor preluate de către angajatul respectiv și transmise mai departe.

Tot în ședința de ieri, viceprimarul Călin Stan a precizat că 7 copii care locuiesc în Viișoara și respectiv Subcetate au fost luați din familii. Aceștia au fost preluați de DGASPC, după ce au fost găsiți la cerșit.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

  1. Piata Mica nu este rau faimata din cauza betivilor si aurolacilor care se aduna pe banci de dimineata pana seara?Vine politia local si nu le face nimic.Mai ca nu se trag de mana cu ei! Cetatenii ar sta si ei pe banci dar nu pot din cauza lor ca urineaza pe unde le vine si vorbesc urat.

  2. In Viisoara,de cand s-au populat blocurile cu tigani se fura de la case orice si desi am facut mai multe reclamatii cand s-au furat lucruri mai mari din curte,de ex cositoare trimer si cositoare autopropulsata,politia nu a rezovat nimic.Suntem in real pericol sa intre in case peste noi si sa ne dea in cap.Ceva trebuie facut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...