-10.4 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

Poliția Locală va avea puncte de lucru în zonele „rău famate” ale orașului

Primarul Ioan Turc a anunțat în cadrul ședinței de Consiliu Local de ieri faptul că Poliția Locală va avea în viitorul apropiat câteva puncte de lucru. Sunt luate în calcul zonele „rău famate”. Polițiștii locali vor fi acompaniați și de un angajat al Primăriei Bistrița.

În cadrul ședinței de Consiliu Local de ieri, primarul Ioan Turc a anunțat că Poliția Locală va avea mai multe puncte de lucru. Acestea vor fi amenajate în Subcetate, Viișoara și Sărata.

În aceste puncte de lucru va fi și un angajat al Primăriei Bistrița. Acesta are drept scop comunicarea cu persoanele din zonă. Problemele și nemulțumirile acestora vor preluate de către angajatul respectiv și transmise mai departe.

Tot în ședința de ieri, viceprimarul Călin Stan a precizat că 7 copii care locuiesc în Viișoara și respectiv Subcetate au fost luați din familii. Aceștia au fost preluați de DGASPC, după ce au fost găsiți la cerșit.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

  1. Piata Mica nu este rau faimata din cauza betivilor si aurolacilor care se aduna pe banci de dimineata pana seara?Vine politia local si nu le face nimic.Mai ca nu se trag de mana cu ei! Cetatenii ar sta si ei pe banci dar nu pot din cauza lor ca urineaza pe unde le vine si vorbesc urat.

  2. In Viisoara,de cand s-au populat blocurile cu tigani se fura de la case orice si desi am facut mai multe reclamatii cand s-au furat lucruri mai mari din curte,de ex cositoare trimer si cositoare autopropulsata,politia nu a rezovat nimic.Suntem in real pericol sa intre in case peste noi si sa ne dea in cap.Ceva trebuie facut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...