18.8 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Pensionarii din Bistrița-Năsăud au printre cele mai mici pensii din țară

Pensionarii din Hunedoara încasează printre cele mai mari pensii din țară – peste 2.000 de lei. În schimb, în Bistrița-Năsăud, să încasează printre cele mai mici pensii din țară. Pensionarii din județul nostru încasează cu aproape 1.000 de lei mai puțin decât cei din Hunedoara.

Potrivit alephnews.ro, cea mai mare pensie medie din România o întâlnim în Hunedoara. Pensionarii de acolo primesc lunar, în medie, 2.122 de lei.

Pensii bune primesc și cei din Brașov, Gorj, Galați, Prahova, Constanța Argeș sau Cluj. Aici pensiile trec de 1.600 de lei.

La polul opus, cea mai mică pensie, 1.272 de lei, o încasează botoșănenii. Următoarele pe listă sunt Giugiu, Vrancea, Vaslui, Călărași și Bistrița-Năsăud. În județul nostru, pensia medie este de 1.336 de lei.

Bistrița-Năsăud se numără și printre județele cu cele mai mici venituri medii lunare. 3.365 de lei câștigă în medie bistrițenii. Mai puțin câștigă doar salariații din Harghita.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Asta ptr ca si judetul nostru, raportat la Bucuresti, este un judetz de mana a III-a … ! Pentru ei, nu prezentam nici o valoare si nici un interes viitor … ! Dar este valabil si la salarii …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: