7.1 C
Bistrița
luni, septembrie 20, 2021

Pensionarii din Bistrița-Năsăud au printre cele mai mici pensii din țară

Pensionarii din Hunedoara încasează printre cele mai mari pensii din țară – peste 2.000 de lei. În schimb, în Bistrița-Năsăud, să încasează printre cele mai mici pensii din țară. Pensionarii din județul nostru încasează cu aproape 1.000 de lei mai puțin decât cei din Hunedoara.

Potrivit alephnews.ro, cea mai mare pensie medie din România o întâlnim în Hunedoara. Pensionarii de acolo primesc lunar, în medie, 2.122 de lei.

Pensii bune primesc și cei din Brașov, Gorj, Galați, Prahova, Constanța Argeș sau Cluj. Aici pensiile trec de 1.600 de lei.

La polul opus, cea mai mică pensie, 1.272 de lei, o încasează botoșănenii. Următoarele pe listă sunt Giugiu, Vrancea, Vaslui, Călărași și Bistrița-Năsăud. În județul nostru, pensia medie este de 1.336 de lei.

Bistrița-Năsăud se numără și printre județele cu cele mai mici venituri medii lunare. 3.365 de lei câștigă în medie bistrițenii. Mai puțin câștigă doar salariații din Harghita.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Asta ptr ca si judetul nostru, raportat la Bucuresti, este un judetz de mana a III-a … ! Pentru ei, nu prezentam nici o valoare si nici un interes viitor … ! Dar este valabil si la salarii …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...

FOTO: La Roser House ai lacul Colibița la picioare!

Lucrezi, alergi dintr-o parte în alta, și ai nevoie de un loc unde să te deconectezi....

Italtextil Sărata, Fan Curier Bistrița, Rombat și Leoni fac angajări! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Fan Curier, Italtextil Sărata sau RCB Electro...