11.4 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Bătaie mare pentru job-ul de inspector al gunoaielor. Câți se ”luptă” pe un loc

Mulți bistrițeni par să viseze la obținerea unui post de inspector în cadrul Corpului de Control ADI Deșeuri. Mâine va avea loc proba scrisă a examenului pentru ocuparea celor 6 posturi scoase la concurs de instituție. Va fi o competiție dificilă, bazată pe legislație și va fi urmată de un interviu. Numărul celor înscriși la concurs este de 30 de persoane. Asta face ca să fie o concurență de 5 pe un loc.

Ideea de a deveni inspector în cadrul Corpului de Control ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud le-a surâs la 30 de bistrițeni care s-au înscris la concurs. Mâine se desfășoară proba scrisă a examenului. Candidații vor arăta în cadrul probei scrise  cât știu din:

  • Regulamentul privind salubrizarea județului Bistrița-Năsăud
  • Ordonanța Nr. 2/2001 din 12 iulie 2001 privind regimul juridic al contravențiilor
  • Statutul asociației

Cei care vor fi selectați în urma probei scrise vor avea de susținut și un interviu. Scopul este de a afla care dintre ei sunt cu adevărat dispuși să facă această muncă.

Avem 30 de candidați care vor susține mâine proba scrisă. Cei care vor demonstra că sunt buni cunoscători ai legislației pe care o vor aplica ulterior vor susține și un interviu. În cadrul interviului vom urmări aspecte legate de abilitățile fiecăruia dintre ei și vrem să aflăm care sunt cu adevărat dispuși să facă această muncă. Nu le va fi ușor. Vor avea în atribuții să verifice dacă deșeurile care ajung în pubele ori pe platforme au fost selectate corespunzător. Avem nevoie de oameni cu atitudine  și sunt dispuși să facă acest efort. Trebuie să îndeplinească niște condiții de experiență în munca cu oamenii, pentru că vor avea contact direct cu cetățenii. Și mai mult, vor aplica legea, și implicit amenzi, acolo unde situația din teren o va impune.”, a declarat șeful ADI Deșeuri, Cristian Marius Niculae.

Rezultatele fiecărei probe vor fi de tipul ”admis”/”respins”. După proba scrisă vor fi declarați admiși cei care vor obține minim 50 de puncte din 100 posibile.

Interviul se va desfășura în 12 august 2021.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: