10.4 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

AJUTOR: Tatăl arhitectei de la Primăria Sângeorz-Băi are nevoie de sânge

Tatăl arhitectei-șef de la Primăria Sângeorz-Băi, Iulia-Mălina Moldovan, are nevoie de sânge! A fost diagnosticat cu leucemie bieloblastică acută, fiind internat la Spitalul Universitar Militar din București. Arhitecta îi roagă pe cei care pot să dea o mână de ajutor, donând sânge.

Săptămâna trecută, tatăl meu a fost diagnosticat cu leucemie bieloblastică acută. Acum urmează un tratament cu citostatice și are nevoie urgent de sânge. Se poate dona oriunde…”, a transmis Iulia-Mălina Moldovan.

Cei care donează, însă, sunt rugați să ofere și numele pacientului pentru care se face donarea, spitalul și secția la care este internat.

Numele tatălui arhitectei din Sângeorz-Băi este Adrian Teodor Sergiu Stănescu.

Este internat la Spitalul Universitar de Urgență Militar dr. Carol Davila, secția Hematologie.

Centrul de donare trebuie elibereze o adeverință donatorilor, pe care Iulia-Mălina Moldovan o va prezenta spitalui, pentru a debloca sânge.

Îi rugăm mult pe cei care donează să ne anunțe. Să-mi trimită o fotografie după adeverință, ca s-o pot arăta și eu doctorilor. Adeverința se poate trimite pe adresa e-mail [email protected]. Sau într-un mesaj pe pagina de Facebook.”, a mai transmis arhitecta din Sângeorz Băi.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: