21.4 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

Daniel Suciu (deputat PSD BN): Un festival ipocrit și penibil al democrației…

Deputatul PSD BN Daniel Suciu a comentat în legătură cu congresul PNL desfășurat ieri, numind evenimentul „un festival ipocrit și penibil al democrației”.

Dacă voi între voi vă huiduiți, bălăcăriți, acuzați, vă închipuiți ce cred oamenii despre festivalul vostru ipocrit și penibil al democrației?

În disprețul unei țări pline de restricții voi, la grămadă, v-ați dat pumni cu nemiluita, ați înfulecat mici năclăiți de fum, toate sub înaltul patronaj al prietenului lui Sorinel Puștiu”, a punctat deputatul PSD BN Daniel Suciu. 

Acesta s-a arătat dezamăgit de faptul că în cadrul congresului, politicienii liberali au părut să ignore criza prin care trec românii.

Nimic despre ce trăiesc oamenii, nimic despre criza economică, sanitară. Nimic despre facturi imense, nimic despre spitale pline. Nimic despre eșecul vaccinării.

Voi, cu muzicanții de la Cluj, cu țipătorii de prin Vrancea, ați transformat politica într-un bal dizgrațios în văzul unei țări care geme de alte probleme.

Să vă fie rușine!”, a concluzionat deputatul Daniel Suciu.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Veniți, priviți la partide,
    Useriștii – plus – liberali
    Scot săbii și-n carotide
    Palpită cazaci din Urali.

    Revine precis nucleara
    Cu Pesede – Cernobâl.
    Sosește frigul și seara
    Ne vom retrage în mâl.

  2. Atatea articole cu acest Daniel Suciu vad pe site-ul asta incat mi se face rau! Nu inteleg, plateste bine de il promovati atat cu orice chestie are de spus in mediul online?? Acest domn a aparut in scena politica acu cativa ani, ca ciuperca dupa ploaie, s-a vazut clar, fizic cum omul in timpul guvernarii PSD s-a rotunjit la fata de cat de bine ii merge ( chestia asta se vede in poze) si acum la orice “latră” trebuie sa il mediatizați. Este de-a dreptul penibil!

  3. D-le Suciu, te urmăresc de multă vreme… Văd că ai comentarii multe și mărunte… Oare, n-ai vrea să-mi răspunzi mie la o întrebare?… Cum se face că în perioada cind erai ministrul mediului, ai demarat programul casa verde – fotovoltaice… Și eu, un cetățean de rind, mă apuc și-mi fac toate actele… Și mă duc la Reghin, căci în Bistrița nu era nici o firma autorizată… Și demarează proiectul… Și ce să vezi… În 2ore sa blocat seitul… Cind te intilnesc pe drum, o să te întreb același lucru! Programul ăla a fost ptr PSD..?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.