5.7 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Daniel Suciu (deputat PSD BN): Un festival ipocrit și penibil al democrației…

Deputatul PSD BN Daniel Suciu a comentat în legătură cu congresul PNL desfășurat ieri, numind evenimentul „un festival ipocrit și penibil al democrației”.

Dacă voi între voi vă huiduiți, bălăcăriți, acuzați, vă închipuiți ce cred oamenii despre festivalul vostru ipocrit și penibil al democrației?

În disprețul unei țări pline de restricții voi, la grămadă, v-ați dat pumni cu nemiluita, ați înfulecat mici năclăiți de fum, toate sub înaltul patronaj al prietenului lui Sorinel Puștiu”, a punctat deputatul PSD BN Daniel Suciu. 

Acesta s-a arătat dezamăgit de faptul că în cadrul congresului, politicienii liberali au părut să ignore criza prin care trec românii.

Nimic despre ce trăiesc oamenii, nimic despre criza economică, sanitară. Nimic despre facturi imense, nimic despre spitale pline. Nimic despre eșecul vaccinării.

Voi, cu muzicanții de la Cluj, cu țipătorii de prin Vrancea, ați transformat politica într-un bal dizgrațios în văzul unei țări care geme de alte probleme.

Să vă fie rușine!”, a concluzionat deputatul Daniel Suciu.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

 1. Veniți, priviți la partide,
  Useriștii – plus – liberali
  Scot săbii și-n carotide
  Palpită cazaci din Urali.

  Revine precis nucleara
  Cu Pesede – Cernobâl.
  Sosește frigul și seara
  Ne vom retrage în mâl.

 2. Atatea articole cu acest Daniel Suciu vad pe site-ul asta incat mi se face rau! Nu inteleg, plateste bine de il promovati atat cu orice chestie are de spus in mediul online?? Acest domn a aparut in scena politica acu cativa ani, ca ciuperca dupa ploaie, s-a vazut clar, fizic cum omul in timpul guvernarii PSD s-a rotunjit la fata de cat de bine ii merge ( chestia asta se vede in poze) si acum la orice “latră” trebuie sa il mediatizați. Este de-a dreptul penibil!

 3. D-le Suciu, te urmăresc de multă vreme… Văd că ai comentarii multe și mărunte… Oare, n-ai vrea să-mi răspunzi mie la o întrebare?… Cum se face că în perioada cind erai ministrul mediului, ai demarat programul casa verde – fotovoltaice… Și eu, un cetățean de rind, mă apuc și-mi fac toate actele… Și mă duc la Reghin, căci în Bistrița nu era nici o firma autorizată… Și demarează proiectul… Și ce să vezi… În 2ore sa blocat seitul… Cind te intilnesc pe drum, o să te întreb același lucru! Programul ăla a fost ptr PSD..?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!