8.5 C
Bistrița
luni, octombrie 25, 2021

Robert Sighiartău ar rămâne în echipa noului președinte al PNL, Florin Cîțu însă pe o poziție inferioară

Florin Cîțu a câștigat ieri alegerile interne pentru șefia PNL, după o luptă acerbă cu Ludovic Orban. Robert Sighiartău, un susținător al lui Florin Cîțu va rămâne în echipa acestuia, se pare, însă pe o poziție inferioară. Acesta nu va mai fi secterar general al partidului, ci cel mai probabil unul dintre cei 24 de vicepreședinți.

PNL și-a ales ieri conducătorul într-un eveniment grandios care a avut loc la București. Bătălia s-a dat între Ludovic Orban și Florin Cîțu, care a reușit să obțină 60% din voturi. Odată cu pierderea fotoliului de președinte al partidului, Ludovic Orban a anunțat că va demisiona și de la șefia Camerei Deputaților.

Ce se va întâmpla cu cei care dețin funcții de conducere? Ei bine, bistrițeanul Robert Sighiartău va rămâne, cel mai probabil, fără funcția de secretar general al PNL.

Potrivit ziare.com, Robert Sighiartău nu se regăsește în cărți nici măcar pentru o funcție de prim-vicepreședinte, care ar fi adjudecate de Iulian Dumitrescu, Rareș Bogdan, Gheorghe Flutur și Lucian Bode.

Cel mai probabil, Robert Sighiartău va prinde una din cele 24 de funcții de vicepreședinte. Robert Sighiartău s-a numărat printre puținii bistrițeni care l-au susținut pe Florin Cîțu, după ce întreaga filială județeană și-a declarat public susținerea pentru Ludovic Orban.

UPDATE:

Robert Sighiartău a fost ales vicepreședinte de politică externă și afaceri europene. A fost votat de peste 1.000 de delegați și s-a „bătut” pentru funcție cu Sigfried Mureșan.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

 1. Sigartau este un terminat politic și un lingau, se va duce la fund la fel ca tot partidul de zdrențe peneliste care au distrus tara,în 2024 va dispărea la fel ca țărăniștii.

 2. Motto:
  „A mai murit un partid istoric”
  (Mihai Șora)
  Filosoful Mihai Șora a transmis, sâmbătă seară, acest mesaj în urma alegerii lui Florin Cîțu la conducerea PNL, fără să facă alte comentarii.
  Intr-adevăr, adevăratul PNL autentic nu mai există. Lingăii din tabăra lui Cîțu fac parte din oastea de strânsură a fostului PDL, despre care Traian Băsescu spune că se revendică de la Petre Roman si nu de la Brătianu. Prin urmare acestia nu au nici o terebă cu liberalismul. Asa se explică faptul că au ales la conducerea PNL pe un neica-nimeni precum Florin Cîțu, care după ce a câștigat competiția internă cu Ludovic Orban pentru șefia PNL, a postat din nou, pe Instagram, fotografia în care apare costumat în Superman, făcându-i pe unii să se întrebe dacă e în toate mințile :
  (vezi: https://www.cotidianul.ro/cireasa-de-pe-tort-florin-citu-se-compara-din-nou-cu-superman/)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Alege ochelari de calitate pentru confortul și siguranța ochilor

Ochelari de vedere sau ochelari de soare, cu tratamente antireflecție sau fără, modele actuale, la modă...

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra....

Se fac angajări la Geoplast, Salon Claudia, IMP România și Leoni! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Se fac angajări la Geoplast, Restaurant Jacqueline, Supercom, Transmixt și Salon CLAUDIA! Locuri de muncă disponibile sunt și la Restaurant Subway Viișoara, RCS & RDS și Electroplast. Leoni are nevoie de 275 de muncitori cablaje. Oferta completă, mai jos: