10 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Bistrița: Intervenție cu grad ridicat de risc, la un incendiu izbucnit într-un garaj

Pompierii au fost solicitați să intervină la un incendiu izbucnit la un garaj, în Bistrița. „Incendiul se manifesta cu degajare mare de fum, vizibilitate 0, și amenința să distrugă”, transmite ISU BN.

Un apel la 112 anunța un incendiu izbucnit într-un garaj pe strada George Mateiu din municipiu.

„Izbucnit din cauza unui scurt circuit electric la compartimentul bord al unui microbuz recondiționat, incendiul se manifesta cu degajare mare de fum, vizibilitate 0, și amenința să distrugă elementele contructive ale clădirii”, au povestit pompierii.

Astfel, a trebuit să se facă cea mai bună strategie și să se gândească cea mai bună metodă de intervenție.

S-a intervenit gradual, prin eliminarea riscurilor succesiv, până la localizarea focarelor și protejarea clădirii. A interveni pompieristic înseamnă rapid și bine, ținându-se cont, în permanență, de siguranța pompierului salvator”, explică salvatorii ISU BN.

Astfel au fost evacuate o canistră de benzină, o butelie de oxigen și unul dintre autoturismele garate. A fost salvată și structura de rezistență a imobilului.

Au ars autovehicolul de la care a izbucnit incendiul, aparate electrocasnice și alte materiale combustibile (nr. care se aprind ușor). Plecăm toți, ne întoarcem toți!”, au transmis reprezentanții pompierilor bistrițeni.

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: