7.3 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Bistrița: Intervenție cu grad ridicat de risc, la un incendiu izbucnit într-un garaj

Pompierii au fost solicitați să intervină la un incendiu izbucnit la un garaj, în Bistrița. „Incendiul se manifesta cu degajare mare de fum, vizibilitate 0, și amenința să distrugă”, transmite ISU BN.

Un apel la 112 anunța un incendiu izbucnit într-un garaj pe strada George Mateiu din municipiu.

„Izbucnit din cauza unui scurt circuit electric la compartimentul bord al unui microbuz recondiționat, incendiul se manifesta cu degajare mare de fum, vizibilitate 0, și amenința să distrugă elementele contructive ale clădirii”, au povestit pompierii.

Astfel, a trebuit să se facă cea mai bună strategie și să se gândească cea mai bună metodă de intervenție.

S-a intervenit gradual, prin eliminarea riscurilor succesiv, până la localizarea focarelor și protejarea clădirii. A interveni pompieristic înseamnă rapid și bine, ținându-se cont, în permanență, de siguranța pompierului salvator”, explică salvatorii ISU BN.

Astfel au fost evacuate o canistră de benzină, o butelie de oxigen și unul dintre autoturismele garate. A fost salvată și structura de rezistență a imobilului.

Au ars autovehicolul de la care a izbucnit incendiul, aparate electrocasnice și alte materiale combustibile (nr. care se aprind ușor). Plecăm toți, ne întoarcem toți!”, au transmis reprezentanții pompierilor bistrițeni.

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.