9 C
Bistrița
duminică, mai 19, 2024

CONFERINȚĂ Cornel Ban, conf. univ. la Copenhagen Business School: Cum facem din Bistrița un oraș-magnet?

Cum facem din Bistrița un oraș-magnet, capabil să atragă o masă critică de noi rezidenți? Cum atragem vizitatori și investiții? Răspunsuri la aceste întrebări și multe altele le aflăm miercuri, 20 octombrie, de la ora 20, la Palatul Culturii.

Continuă seria de conferințe publice dedicate revitalizării urbane și „dreptului la oraș”! Acestea au fost inițiate de Centrul Municipal de Cultură „George Coșbuc”. Până acum, aici s-au desfășurat alte trei conferințe, focalizate pe urbanism și revitalizare urbană.

Miercuri, 20 octombrie 2021, la Centrul Cultural Municipal va avea loc o nouă conferință, organizată în parteneriat cu Petrus Italus Trust – Alinața pentru Patrimoniu Bistrițean.

Conferința va fi susținută de Cornel Ban, conferențiar universitar la Copenhagen Business School. Cornel Ban este un reputat specialist în economie politică internațională. Este, totodată, activ implicat în identificarea politicilor culturale locale legate de revitalizarea urbană și dezvoltarea sustenabilă a orașului Bistrița și județului Bistrița-Năsăud.

Cum facem din Bistrița un oraș-magnet? Orașul-magnet atrage o masă critică de rezidenți noi, vizitatori si investiții. Bistrița are potențialul de a ajunge acolo in următorul deceniu. Ca să înțelegem cum putem atinge acest deziderat trebuie să ne înțelegem mai bine potențialul orașului. Trebuie să citim reflexiv cum au ajuns acolo orașe europene care au devenit orașe-magnet. Prelegerea va pleda pentru adoptarea câtorva direcții de acțiune inedite și practice în acest sens”, au anunțat organizatorii.

Evenimentul va putea fi urmărit și online, AICI.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...

Se fac angajări la Stewo Plastic Năsăud, Fan Courier, Hotel Coroana și Crama Veche

Stewo Plastic Năsăud are nevoie de un asistent producție, Fan Courier caută curieri serioși în Bistrița! Crama Veche angajează administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud.

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.