-8.6 C
Bistrița
miercuri, februarie 8, 2023

CONFERINȚĂ Cornel Ban, conf. univ. la Copenhagen Business School: Cum facem din Bistrița un oraș-magnet?

Cum facem din Bistrița un oraș-magnet, capabil să atragă o masă critică de noi rezidenți? Cum atragem vizitatori și investiții? Răspunsuri la aceste întrebări și multe altele le aflăm miercuri, 20 octombrie, de la ora 20, la Palatul Culturii.

Continuă seria de conferințe publice dedicate revitalizării urbane și „dreptului la oraș”! Acestea au fost inițiate de Centrul Municipal de Cultură „George Coșbuc”. Până acum, aici s-au desfășurat alte trei conferințe, focalizate pe urbanism și revitalizare urbană.

Miercuri, 20 octombrie 2021, la Centrul Cultural Municipal va avea loc o nouă conferință, organizată în parteneriat cu Petrus Italus Trust – Alinața pentru Patrimoniu Bistrițean.

Conferința va fi susținută de Cornel Ban, conferențiar universitar la Copenhagen Business School. Cornel Ban este un reputat specialist în economie politică internațională. Este, totodată, activ implicat în identificarea politicilor culturale locale legate de revitalizarea urbană și dezvoltarea sustenabilă a orașului Bistrița și județului Bistrița-Năsăud.

Cum facem din Bistrița un oraș-magnet? Orașul-magnet atrage o masă critică de rezidenți noi, vizitatori si investiții. Bistrița are potențialul de a ajunge acolo in următorul deceniu. Ca să înțelegem cum putem atinge acest deziderat trebuie să ne înțelegem mai bine potențialul orașului. Trebuie să citim reflexiv cum au ajuns acolo orașe europene care au devenit orașe-magnet. Prelegerea va pleda pentru adoptarea câtorva direcții de acțiune inedite și practice în acest sens”, au anunțat organizatorii.

Evenimentul va putea fi urmărit și online, AICI.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...