17.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 27, 2024

Bogdan Ivan Gruia (PSD BN): Deschideți spitalele pentru bolnavii cronici!

Deputatul PSD BN Bogdan Ivan Gruia a susținut ieri, într-o postare pe pagina sa de socializare, că spitalele ar trebui deschise inclusiv pentru bolnavii cronici. „Nu, nu se mai poate!”

Nu, nu se mai poate! Sacrificați viețile părinților, bunicilor și copiilor noștri datorită incompetenței voastre guvernamentale! Vă dați filme în mintea voastră și vă credeți smart și de neînlocuit. Nu aveți empatie și se pare că nici suflet și nici Dumnezeu…”, a mai spus Bogdan Ivan Gruia.

Deputatul s-a referit și la celebrul film „Atunci i-am condamnat pe toți la moarte!”

Nu ați vizionat originalul. Acolo, nebunul satului, interpretat de Amza Pellea se sacrifica pentru comunitate!

În scenariul vostru, voi trebuie să trăiți, să vă împărțiți funcții și putere. Că oamenii suferă și mor cu zile, nu vă interesează!

Deschideți spitalele pentru bolnavii cronici! Dacă nu, nici oamenii și nici Dumnezeu nu o să vă ierte!”, a conchis Bogdan Ivan Gruia.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.