9 C
Bistrița
vineri, martie 1, 2024

Bogdan Ivan Gruia (PSD BN): Deschideți spitalele pentru bolnavii cronici!

Deputatul PSD BN Bogdan Ivan Gruia a susținut ieri, într-o postare pe pagina sa de socializare, că spitalele ar trebui deschise inclusiv pentru bolnavii cronici. „Nu, nu se mai poate!”

Nu, nu se mai poate! Sacrificați viețile părinților, bunicilor și copiilor noștri datorită incompetenței voastre guvernamentale! Vă dați filme în mintea voastră și vă credeți smart și de neînlocuit. Nu aveți empatie și se pare că nici suflet și nici Dumnezeu…”, a mai spus Bogdan Ivan Gruia.

Deputatul s-a referit și la celebrul film „Atunci i-am condamnat pe toți la moarte!”

Nu ați vizionat originalul. Acolo, nebunul satului, interpretat de Amza Pellea se sacrifica pentru comunitate!

În scenariul vostru, voi trebuie să trăiți, să vă împărțiți funcții și putere. Că oamenii suferă și mor cu zile, nu vă interesează!

Deschideți spitalele pentru bolnavii cronici! Dacă nu, nici oamenii și nici Dumnezeu nu o să vă ierte!”, a conchis Bogdan Ivan Gruia.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....

Automobilul tău Mercedes-Benz sau Škoda are nevoie de o reparație? Profită de oferta Materom Automotive

Materom Automotive Bistrița îți oferă Vouchere cu reducere la Lucrări în Service*, pentru autoturisme Mercedes-Benz și Škoda cu vârsta de peste 5 ani.