13 C
Bistrița
duminică, octombrie 2, 2022

Bogdan Ivan Gruia (PSD BN): Deschideți spitalele pentru bolnavii cronici!

Deputatul PSD BN Bogdan Ivan Gruia a susținut ieri, într-o postare pe pagina sa de socializare, că spitalele ar trebui deschise inclusiv pentru bolnavii cronici. „Nu, nu se mai poate!”

Nu, nu se mai poate! Sacrificați viețile părinților, bunicilor și copiilor noștri datorită incompetenței voastre guvernamentale! Vă dați filme în mintea voastră și vă credeți smart și de neînlocuit. Nu aveți empatie și se pare că nici suflet și nici Dumnezeu…”, a mai spus Bogdan Ivan Gruia.

Deputatul s-a referit și la celebrul film „Atunci i-am condamnat pe toți la moarte!”

Nu ați vizionat originalul. Acolo, nebunul satului, interpretat de Amza Pellea se sacrifica pentru comunitate!

În scenariul vostru, voi trebuie să trăiți, să vă împărțiți funcții și putere. Că oamenii suferă și mor cu zile, nu vă interesează!

Deschideți spitalele pentru bolnavii cronici! Dacă nu, nici oamenii și nici Dumnezeu nu o să vă ierte!”, a conchis Bogdan Ivan Gruia.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.