12.9 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

INEDIT la Teaca: Retrăiește amintirile din livada bunicilor, savurând mere pe săturate

Un pomicultor din Teaca le dă bistrițenilor (dar nu numai lor) posibilitatea să retrăiască amintirile din livada bunicilor! Din vremurile în care merele erau naturale și erau savurate chiar la fața locului. Livada Teta își deschide porțile zilnic pentru oricine dorește să își strângă singur merele sau doar să se plimbe printre copaci:

Cei care doresc să își culeagă singuri merele din livadă, să guste din fructe la fața locului sau doar să se plimbe prin livada parfumată sunt așteptați la Livada Teta din localitatea Pinticu, comuna Teaca.

Livada își deschide porțile zilnic, între orele 08:00-18:00. 

Merele consumate la fața locului sunt din partea casei, iar dacă vrei să mergi acasă cu o lădiță sau două te costă 2 lei kilogramul.

Livada parfumată din Pinticu se întinde pe câteva zeci de hectare. Soiurile de mere pe care le găsiți aici sunt Red Topaz și Sirius.

Puteți vizita livada zilnic, până în 31 octombrie.

Organizatorii acestor inedite porți deschise ne asigură că se respectă regulile sanitare (mască, distanțare socială).

Mai multe informații puteți afla apelând numărul de telefon 0741.741.997. Găsiți locația exactă aici: https://bit.ly/3uSRy9I

Ferma pomicolă Teta este o afacere de familie, care își are începuturile tocmai în 1975. Atunci au fost plantați și îngrijiți primii pomi fructiferi.

40 de ani mai târziu, livezile din Pinticu au trecut printr-un proces de reconversie și modernizare, iar astăzi puteți admira o livadă de măr și cireș, la standarde europene.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...

Se fac angajări la Stewo Plastic Năsăud, Fan Courier, Hotel Coroana și Crama Veche

Stewo Plastic Năsăud are nevoie de un asistent producție, Fan Courier caută curieri serioși în Bistrița! Crama Veche angajează administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud.

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.