16.5 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

MALIN: Bărbat atacat de mistreț

Un echipaj SMURD de prim ajutor a fost solicitat să intervină – cu puțin timp în urmă – în localitatea Malin. Un bărbat a fost atacat de mistreț. 

SMURD a fost solicitat să intervină astăzi după-amiază în Malin. Un bărbat a fost atacat aici de un mistreț. Din primele informații – se pare că victima este conștientă și cooperantă, au transmis ccei de la ISU BN. 

În această după-masă, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a fost atacat de un mistreț în extravilanul localității Malin.

Bărbatul de 57 de ani din Bistrița participa la o partidă de vânătoare, organizată în extravilanul localității Malin”, au transmis și reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție. 

Bărbatul a fost atacat de un mistreț, suferind vătămări corporale. 

A fost necesar transportul acestuia la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal privind infracțiunea de vătămare corporală din culpă. Urmează ca forțele de ordine să stabilească cauzele și împrejurările producerii faptei.

Foto @ Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: