13.7 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Foto/Video – Accident la Dipșa: o persoană a rămas blocată între fiarele mașinii

În urmă cu câteva momente, un apel la 112 anunța un accident produs pe raza localității Dipșa. O persoană a rămas blocată între fiarele mașinii în care se afla. Salvatorii au pornit spre locul accidentului.

Din primele informații se pare că ar fi vorba despre un eveniment rutier în urma căruia o persoană ar fi rămas încarcerată. Modulul SMURD s-a deplasat la locul accidentului.

Modulul SMURD intervine în localitatea Dipșa unde a avut loc un accident rutier în urma căruia o persoana a rămas încarcerată. Intervenția este în dinamică.”, anunță reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Martorii spun că șoferul autoturismului ar fi încercat să vireze stânga spre casă și a fost lovit de camion.

Potrivit informațiilor din teren, un bărbat ar fi suferit un traumatism cranian și ar fi fost scos din mașină de ceilalți participanți la trafic înainte de sosirea echipajului SMURD. Acesta ar fi fost stabilizat de salvatori și transportat la UPU Bistrița.

Echipajele de intervenție au găsit conducătorul autoturismului în afara mașinii, scos din vehicul de către ceilalți participanți la trafic. Echipajul de prim ajutor SMURD de la Punctul de Lucru Lechința a preluat bărbatul conștient, l-a stabilizat și evacuat spre UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale amănunțite. Victima prezenta un traumatism cranian.”, precizează reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud.

În accident a fost implicat un autoturism condus de un bărbat de 77 de ani. Vehiculul ar fi fost accidentat de un autotren condus de un tânăr din Parva.

Astăzi, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au intervenit la un accident rutier în Dipșa. Un autoturism condus de un bărbat de 77 de ani din Dipșa a fost accidentat de un autotren condus de un tânăr de 27 de ani din Parva. În urma impactului, bărbatul a fost rănit, fiind ulterior transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Cei doi șoferi au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Rutier în vederea stabilirii cauzelor și modalității producerii evenimentului rutier.”, transmite Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: