12.1 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

TRAGIC: Un bărbat din Rodna s-a sinucis după ce ar fi aflat că are COVID-19

Un bărbat din Rodna infectat cu COVID-19 și aflat în izolare s-a spânzurat. Acesta ar fi căzut în depresie după ce a fost confirmat pozitiv.

Un bărbat din Rodna în vârstă de 43 de ani a recurs la un gest extrem și s-a spânzurat în casa în care locuia împreună cu mama lui.  Conform Mesager24.ro, bărbatul suferea de o depresie care ar fi fost cauzată de infectarea cu COVID-19.

Culmea, acesta mai avea doar câteva zile de izolare. Criminaliștii ajunși la fața locului au deschis dosar penal conform procedurilor în vigoare.

„Întreaga comună este sub stare de șoc după aceste două decese șocante ale consătenilor nostri (n.red.- noaptea trecută un tânăr și-a pierdut viața într-un accident rutier). Rămânem, practic, fără cuvinte în fața unor asemenea drame! Dumnezeu să-i odihnească în pace!”, a declarat primarul comunei Rodna, Valentin Grapini, pentru Mesager24.ro.

Raul PETERLIN

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.