14.6 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

HANDBAL: Două staruri ale Gloriei, alese în „Echipa etapei VII” a Ligii Florilor

Două dintre jucătoarele echipei Gloriei 2018 Bistrița-Năsăud au fost incluse în echipa ideală din etapa a șaptea a Ligii Florilor MOL!

Două jucătoare de la CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, extrem de bine cotate în acest moment în handbalul românesc, Ana Maria Măzăreanu (portar) și Laura Moisă (extremă dreapta) au fost incluse în echipa etapei VII.

 Ana Maria Mazareanu a fost inclusă în echipa etapei VII după evoluția din meciul cu HC Zalău, chiar dacă Gloria a pierdut acel meci. Măzăreanu a scos un procentaj în poartă de 42%, peste media procentajului de mingi apărate din Ligă. Laura Moisă a avut o evoluție foarte bună în meciul cu Zalău, iar din șase aruncări, mingea a intrat de cinci ori între ațe în poarta zălăuancelor.
„Echipa etapei” este un concept lansat de pagina Handbal Feminin pe Facebook, iar jucătoarele sunt nominalizate în funcție de algoritmii de joc și prestația pe teren.
Sursa foto: Handbal feminin

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: