15.9 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

HANDBAL: Două staruri ale Gloriei, alese în „Echipa etapei VII” a Ligii Florilor

Două dintre jucătoarele echipei Gloriei 2018 Bistrița-Năsăud au fost incluse în echipa ideală din etapa a șaptea a Ligii Florilor MOL!

Două jucătoare de la CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, extrem de bine cotate în acest moment în handbalul românesc, Ana Maria Măzăreanu (portar) și Laura Moisă (extremă dreapta) au fost incluse în echipa etapei VII.

 Ana Maria Mazareanu a fost inclusă în echipa etapei VII după evoluția din meciul cu HC Zalău, chiar dacă Gloria a pierdut acel meci. Măzăreanu a scos un procentaj în poartă de 42%, peste media procentajului de mingi apărate din Ligă. Laura Moisă a avut o evoluție foarte bună în meciul cu Zalău, iar din șase aruncări, mingea a intrat de cinci ori între ațe în poarta zălăuancelor.
„Echipa etapei” este un concept lansat de pagina Handbal Feminin pe Facebook, iar jucătoarele sunt nominalizate în funcție de algoritmii de joc și prestația pe teren.
Sursa foto: Handbal feminin

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: