9.5 C
Bistrița
miercuri, mai 1, 2024

VIDEO: Aventuri monstruos de comice, la Cinema Dacia

O prietenie ca-n povești ni se înfățișează, de astăzi, la Cinema Dacia! După moartea bunicului ei, Alma, în vârstă de 20 de ani, decide să se întoarcă la casa ei din copilărie. Este o insulă mică în inima pădurii  canadiene. Între timp, ea salvează doi pui neajutorați: un lup și un leu.

Ȋntre ei se va crea o legătură specială, dar lumea lor se prăbușește în momentul în care pădurarul descoperă animalele și le ia. Cei doi frați pui vor începe acum o călătorie plină de pericole prin Canada pentru a se reuni cu Alma.

Noul film regizat de Gilles de Maistre (autorul celebrului Mia și Leul Alb) este o minunată poveste pentru întreaga familie:

Monstruleștii revin cu aventuri monstruos de comice!

Pentru a-i elibera pe Baba Yaga și Renfield de ghearele vănătoarei de monștri Mila Starr, familia Wishbone se transformă încă o dată! Aleg să devină un vampir, monstrul lui Frankenstein, o mumie și un vârcolac.

Ajutați și încurajați de cei trei lilieci ai lor de companie, familia Monstrulescu pornește într-o călătorie în jurul lumii pentru a-și salva prietenii. Își fac noi cunoștințe monstruoase și realizează, în cele din urmă, că „nimeni nu este perfect”. Chiar și cei cu defecte pot găsi fericirea:

Programul filmelor, la Centrul Cultural Dacia, între 5 și 11 noiembrie: 

Ce filme sunt disponibile la Happy Cinema puteți descoperiAICI.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: