25.9 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Se ”aerisesc” secțiile COVID?? La ATI, încă plin!

Numărul de paturi libere pe secțiile COVID din spitalele din județ este în creștere. Totuși, secția ATI COVID din Bistrița e încă plină.

Autoritățile au raportat astăzi 67 de noi cazuri de COVID depistate la nivelul județului și patru decese raportate în rândul celor infectați.

Din cele 1.178 de cazuri active, 141 erau internate în spitale, restul, în izolare la domiciliu.

La nivelul județului, secțiile COVID sunt mai ”aerisite„, comparativ cu finalul lunii septembrie și luna octombrie, în plin val 4.

Conform informațiilor furnizate de Bogdan Tușa, jumătate secția e ocupată.

Avem 20 de paturi disponibile. Avem 10 pacienți internați cu COVID, dintre care două transferuri de azi, de la Bistrița. Oricum, niciunul dintre cei internați nu e din zona noastră!” a declarat directorul Spitalului Orășenesc Beclean.

Și la Năsăud e la fel. Jumătate secția e liberă.

Avem 39 de pacienți cu COVID internați. Teoretic am avea loc de 80 de pacienți cu COVID. Deci ar mai fi disponibile 41 de locuri. Noi oricum nu am diminuat locurile pe alte secții. Ci în funcție de cerințe, am adaptat!” a declarat Daniel Marc, directorul Spitalului Orășenesc ”George Trifon”.

La Bistrița, pe secția COVID mai erau locuri libere, în această dimineață. Despre secția ATI, în schimb, nu se poate spune același lucru.

În această dimineață aveam 18 locuri libere pe secția COVID. La ATI însă nu este niciun loc liber!” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al SJUB, Florin Lazăr.

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...