32.3 C
Bistrița
joi, iunie 30, 2022

Mobilizare fără precendent la vaccinare imediat ce ministrul Educației a anunțat că școlile cu rata sub 60 % rămân închise

Ministrul Educației a anunțat că reîntoarcerea în bănci, de luni, se face doar cu o condiție. Vaccinarea personalului angajat din școli trebuie să atingă pragul minim de 60 %. Mobilizare fără precendent, azi, la vaccinare.

Ministrul Educației a anunțat azi că reînceperea școlii, în format fizic, e condiționată de vaccinarea personalului. Astfel, rămân acasă elevii și preșcolarii din unitățile de învățământ unde rata e sub 60 la sută.

Listele pe care inspectoratele le aveau erau…sumbre. Conform informațiilor din 2 noiembrie 2021, 43 de unități de învățământ din județ NU îndeplineau condiția redeschiderii.

AFLĂ care sunt școlile unde elevii se întorc în bănci de luni! Cele cu rata de vaccinare sub 60% rămân online!

După ce a fost făcut anunțul, și unii părinți s-au arătat nemulțumiți de condițiile impuse, conducerea și angajații școlilor s-au ”dat pe brazdă„. O mobilizare fără precendent la vaccinare a angajaților școlilor, pentru ca luni să se poată reveni ”în bănci”.

Astfel, conform datelor actualizate transmise de ISJ BN, luni, își deschid porțile 107 unități școlare. Doar 16 nu îndeplinesc condiția de minim 60 %, fiind vorba de trei unități școlare din mediul urban, iar restul din mediul rural.

Lista completă, actualizată, mai jos:

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...

Îmbrăcăminte pentru femei – ce oferă designerii pentru primăvară?

Primăvara este anotimpul în care natura renaște. Totul a devenit colorat și temperaturile deja ne fac...