18.8 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Se ”aerisesc” secțiile COVID?? La ATI, încă plin!

Numărul de paturi libere pe secțiile COVID din spitalele din județ este în creștere. Totuși, secția ATI COVID din Bistrița e încă plină.

Autoritățile au raportat astăzi 67 de noi cazuri de COVID depistate la nivelul județului și patru decese raportate în rândul celor infectați.

Din cele 1.178 de cazuri active, 141 erau internate în spitale, restul, în izolare la domiciliu.

La nivelul județului, secțiile COVID sunt mai ”aerisite„, comparativ cu finalul lunii septembrie și luna octombrie, în plin val 4.

Conform informațiilor furnizate de Bogdan Tușa, jumătate secția e ocupată.

Avem 20 de paturi disponibile. Avem 10 pacienți internați cu COVID, dintre care două transferuri de azi, de la Bistrița. Oricum, niciunul dintre cei internați nu e din zona noastră!” a declarat directorul Spitalului Orășenesc Beclean.

Și la Năsăud e la fel. Jumătate secția e liberă.

Avem 39 de pacienți cu COVID internați. Teoretic am avea loc de 80 de pacienți cu COVID. Deci ar mai fi disponibile 41 de locuri. Noi oricum nu am diminuat locurile pe alte secții. Ci în funcție de cerințe, am adaptat!” a declarat Daniel Marc, directorul Spitalului Orășenesc ”George Trifon”.

La Bistrița, pe secția COVID mai erau locuri libere, în această dimineață. Despre secția ATI, în schimb, nu se poate spune același lucru.

În această dimineață aveam 18 locuri libere pe secția COVID. La ATI însă nu este niciun loc liber!” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al SJUB, Florin Lazăr.

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: