12.7 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

TRAGIC accident rutier în Poiana Ilvei: o femeie a murit, iar doi bărbați au fost grav răniți

Un accident deosebit de grav a avut loc în această seară în localitatea Poiana Ilvei. O femeie a murit, iar doi bărbați au fost grav răniți. Femeia și un bărbat erau într-o căruță.

Un eveniment grav a avut loc în această seară în Poiana Ilvei. Un autoturism a lovit două persoane, o femeie de aproximativ 65 de ani a murit pe loc, persoana care se afla cu ea în căruță a fost rănit grav, fiind transportat de urgență la spital.

La eveniment au intervenit echipajul de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție Sângeorz-Băi și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud. Li s-a alăturat echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD.

Din păcate, femeia in vârstă de aproximativ 65 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare și i-a fost declarat decesul la locul accidentului.

Au fost transportați la spital doi bărbați, unul dintre ei fiind șoferul mașinii.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: