13.4 C
Bistrița
sâmbătă, mai 21, 2022

TRAGIC accident rutier în Poiana Ilvei: o femeie a murit, iar doi bărbați au fost grav răniți

Un accident deosebit de grav a avut loc în această seară în localitatea Poiana Ilvei. O femeie a murit, iar doi bărbați au fost grav răniți. Femeia și un bărbat erau într-o căruță.

Un eveniment grav a avut loc în această seară în Poiana Ilvei. Un autoturism a lovit două persoane, o femeie de aproximativ 65 de ani a murit pe loc, persoana care se afla cu ea în căruță a fost rănit grav, fiind transportat de urgență la spital.

La eveniment au intervenit echipajul de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție Sângeorz-Băi și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud. Li s-a alăturat echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD.

Din păcate, femeia in vârstă de aproximativ 65 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare și i-a fost declarat decesul la locul accidentului.

Au fost transportați la spital doi bărbați, unul dintre ei fiind șoferul mașinii.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: