9 C
Bistrița
joi, mai 16, 2024

VIDEO – IN-CON-ȘTI-EN-ȚĂ pe Dealul Dumitrei: Accident evitat milimetric

Un accident grav, poate chiar mortal, a fost evitat milimetric, ieri. Pe Dealul Dumitrei, un autoturism s-a angajat în depășire pe linie continuă și înainte de o curbă.

Un șofer inconștient a fost la un pas de a produce o tragedie ieri, pe Dealul Dumitrei. Acesta s-a angajat într-o depășire pe linie continuă și chiar înainte de o curbă.

Din fericire, șoferul care circula regulamentar, din sens opus, a avut reacție rapidă, frânând și astfel impactul frontal a fost evitat.

Conform camerei de bord care a înregistrat incidentul, totul s-a petrecut în jurul orei 17.19.

Imaginile despre incidentul de pe DN 17 C, postate pe grupul de Facebook Info Trafic Bistrița Năsăud,  vorbesc de la sine:

@deksterclipEvitare accident frontal Dealul Dumitrei 🤪 #accident#nasaud #dumitra #bistrita #bistrita_nasaud♬ Police – David Angelux & DiexD & David Angelux & DiexD

Se pare că deși un impact frontal a fost evitat, șoferul inconștient a lovit o altă mașină la intrarea înapoi pe banda lui de mers. Nu au fost victime, doar pagube materiale.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Circul aproape zilnic pe ruta Bistrita – Nasaud si retur. Nu cred ca este o zi in care nu este un astfel de inconstient. Aseara a intrat unul in depasire pe dealul Dumitrei, la intrarea in Dumitra, dinspre Bistrita. S-a lansat din varful dealului si nu s-a oprit pana la intrarea in sat. Nici nu i-a pasat ca veneau masini pe contrasens. Mai avea si o coaja de BMW de 20 de ani vechime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Plastic Năsăud, Fan Courier, Hotel Coroana și Crama Veche

Stewo Plastic Năsăud are nevoie de un asistent producție, Fan Courier caută curieri serioși în Bistrița! Crama Veche angajează administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud.

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.

Crama Veche caută Administrator întreținere clădiri, barman și ospătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Crama Veche caută administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Tehnoprod Plast SRL Bistrita, Clinica Sanovil, Aquabis și RCB Electro.