16.7 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 27, 2024

FOTO/VIDEO: Un bistrițean a murit, o femeie și un câine, grav răniți, într-un accident în Sanmarghita

Un grav accident de circulație a avut loc între Dej și Beclean. Un bistrițean de 70 de ani a murit. O femeie a rămas încarcerată, iar câinele care era cu ei în mașină, rănit.

GRAV accident de circulație azi, între Beclean și Dej, în Sanmarghita. În urma apelului la 112, s-au deplasat de urgență:

  • pompierii din Dej cu două autospeciale
  • două ambulanțe
  • un echipaj SMURD din cadrul ISU BN
  • dar și polițiștii.

Pompierii au fost alertați în jurul orei 15.30, iar la fața locului au găsit un autocamion și un autoturism, avariate, un bărbat de 70 de ani întins pe carosabil cu traume incompatibile cu viața, o femeie încarcerată, în vârstă de cca 60 ani, care prezenta pierderi de conștiință și traumatisme multiple” scrie Dejeanul.ro

Femeia a fost descarcerată și transportată la spital în stare gravă. Un alt bărbat, șoferul camionului, în vârstă de aproximativ 30 de ani, a fost extras cu echipamentele speciale, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite.

Au fost solicitați la intervenție și medicii veterinari.

Asta deoarece în mașina mică, a bistrițenilor, se afla și un câine, care a fost rănit.

”Din primele informații coliziunea frontală ar fi avut loc între un autoturism și o autoutilitară care ar fi pătruns pe sensul opus de mers. În urma evenimentului, din nefericire, a rezultatul decesul conducătorului din autoturism, precum și rănirea pasagerei din același autovehicul. De asemenea, urmare a impactului, conducătorul autoutilitarei a fost rănit”, a informat IPJ Cluj.

Traficul în zonă a fost blocat.

 

Sursă foto/video- Dejeanul.ro

 

ARTICOLE SIMILARE

7 COMENTARII

  1. Haideți, mai dați bani la securiști,
    La grindeni, dragnioți, sinecuriști.
    Dascălii pe-aici n-au nici un rost,
    De nu s-a văzut popor mai prost!

    Mama voastră, clovni neobrăzați!
    Ne vindeți la cămătari și botezați.
    Dascălii pe-aici n-au nici un rost,
    De nu s-a văzut popor mai prost!

    De ce furați mult, dintr-un întreg?
    Voi, cu neamul vostru plin de jeg.
    Dascălii pe-aici n-au nici un rost,
    De nu s-a văzut popor mai prost!

  2. Acel drum intre Dej la Beclean este extrem de aglomerat petru ca de 30 de ani se lucreaza la podul peste Somes din Dej. In urma cu o luna au descoperit probleme la structura podului, probleme pe care declarau ca le remediaza in 30 de zile. Tot traficul greu a fost deviat pe acest drum, care se distruge in fiecare zi. In Branistea au umplut cu pietre gropile aparute, pt ca acest drum nu are fundatie solida, este conceput in 1960 si in urma cu 4 ani a fost turnat ultimul strat de asfalt cat sa arate bine nu ca sa fie bine. E plin de bascule supraincarcate din balastiere, de autocare si camioane, politia nu mai vine pt ca nu are unde sa opreasca masini. E un haos si vor mai fi accidente grave.

  3. ce s-a intamplat cu cainele? a fost preluat de vreo asociatie?a fost anuntata politia animalelor? daca era si el in pericol? sau a fost lasat acolo pe camp? poate rudele victimelor l-ar lua sa il ingrijeasca

    • Cinele o sa-l ia familia fratii decedatului au ajuns in Romania si se ocupa de tot ce Trebuie facut. Corpul va veni acasa in USA Unde are familia
      Fata care a fost cu el este la cluj in spital in stare foarte grava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.