-3.8 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Copiii de la „Micul Prinț” ne invită la Târgul de Crăciun: Ne-au pregătit câteva surprize delicioase

Sâmbătă, de la ora 15, pe Pietonalul Liviu Rebreanu, avem onoarea să cumpărăm decorațiuni, turtă dulce, biscuiți cu mirodenii, bomboane și brioșe. Au fost pregătite cu mult drag de copiii de la Micul Prinț…!

Dacă nu aveți idei pentru cadourile de sărbători, copiii de la Micul Prinț vă sar în ajutor! Sâmbătă, pe pietonalul Liviu Rebreanu, aveți ocazia să vă aprovizionați cu delicioase dulciuri sau decorațiuni.

Micii Prinți vă așteaptă la Târgul de Crăciun cu ornamente și dulciuri pregătite chiar de ei. Mânuțele fermecate au muncit cu drag pentru a confecționa felicitări, decorațiuni, turtă dulce, biscuiți cu mirodenii, bomboane și brioșe”, transmite Ana Dragu, coordonatorul centrului Micul Prinț. 

Toate au fost pregătite de copiii și tinerii din grupul de terapie dedicat dezvoltării abilităților de autoservire. O mână de ajutor au primit și din partea celor mari, implicați în activitățile centrului Micul Prinț. 

Arată spectaculos și sunt foarte, foarte gustoase. Inclusiv noi suntem uimiți de cât de bine ne-au ieșit toate

Vă așteptăm cu drag, alături de copii, să sprijiniți activitatea celor de la Centrul de Resurse şi Referinţă în Autism Micul Prinţ Bistriţa cumpărând bijuteriile pentru voi sau pentru a le face cadou celor dragi.

Vă dorim ceea ce ne dorim și nouă: sărbători de vis!”, a mai transmis Ana Dragu.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase:

Clinica Sanovil angajează farmacist, Stewo Năsăud are nevoie de 20 muncitori calificați și necalificați

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care are nevoie de operatori cabluri electrice. Clinica Sanovil caută farmacist, iar Stewo Năsăud - 20 de muncitori calificați sau necalificați. Oferta completă, mai jos: