2.5 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

Copiii de la „Micul Prinț” ne invită la Târgul de Crăciun: Ne-au pregătit câteva surprize delicioase

Sâmbătă, de la ora 15, pe Pietonalul Liviu Rebreanu, avem onoarea să cumpărăm decorațiuni, turtă dulce, biscuiți cu mirodenii, bomboane și brioșe. Au fost pregătite cu mult drag de copiii de la Micul Prinț…!

Dacă nu aveți idei pentru cadourile de sărbători, copiii de la Micul Prinț vă sar în ajutor! Sâmbătă, pe pietonalul Liviu Rebreanu, aveți ocazia să vă aprovizionați cu delicioase dulciuri sau decorațiuni.

Micii Prinți vă așteaptă la Târgul de Crăciun cu ornamente și dulciuri pregătite chiar de ei. Mânuțele fermecate au muncit cu drag pentru a confecționa felicitări, decorațiuni, turtă dulce, biscuiți cu mirodenii, bomboane și brioșe”, transmite Ana Dragu, coordonatorul centrului Micul Prinț. 

Toate au fost pregătite de copiii și tinerii din grupul de terapie dedicat dezvoltării abilităților de autoservire. O mână de ajutor au primit și din partea celor mari, implicați în activitățile centrului Micul Prinț. 

Arată spectaculos și sunt foarte, foarte gustoase. Inclusiv noi suntem uimiți de cât de bine ne-au ieșit toate

Vă așteptăm cu drag, alături de copii, să sprijiniți activitatea celor de la Centrul de Resurse şi Referinţă în Autism Micul Prinţ Bistriţa cumpărând bijuteriile pentru voi sau pentru a le face cadou celor dragi.

Vă dorim ceea ce ne dorim și nouă: sărbători de vis!”, a mai transmis Ana Dragu.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...