14.6 C
Bistrița
vineri, iunie 14, 2024

Copiii de la „Micul Prinț” ne invită la Târgul de Crăciun: Ne-au pregătit câteva surprize delicioase

Sâmbătă, de la ora 15, pe Pietonalul Liviu Rebreanu, avem onoarea să cumpărăm decorațiuni, turtă dulce, biscuiți cu mirodenii, bomboane și brioșe. Au fost pregătite cu mult drag de copiii de la Micul Prinț…!

Dacă nu aveți idei pentru cadourile de sărbători, copiii de la Micul Prinț vă sar în ajutor! Sâmbătă, pe pietonalul Liviu Rebreanu, aveți ocazia să vă aprovizionați cu delicioase dulciuri sau decorațiuni.

Micii Prinți vă așteaptă la Târgul de Crăciun cu ornamente și dulciuri pregătite chiar de ei. Mânuțele fermecate au muncit cu drag pentru a confecționa felicitări, decorațiuni, turtă dulce, biscuiți cu mirodenii, bomboane și brioșe”, transmite Ana Dragu, coordonatorul centrului Micul Prinț. 

Toate au fost pregătite de copiii și tinerii din grupul de terapie dedicat dezvoltării abilităților de autoservire. O mână de ajutor au primit și din partea celor mari, implicați în activitățile centrului Micul Prinț. 

Arată spectaculos și sunt foarte, foarte gustoase. Inclusiv noi suntem uimiți de cât de bine ne-au ieșit toate

Vă așteptăm cu drag, alături de copii, să sprijiniți activitatea celor de la Centrul de Resurse şi Referinţă în Autism Micul Prinţ Bistriţa cumpărând bijuteriile pentru voi sau pentru a le face cadou celor dragi.

Vă dorim ceea ce ne dorim și nouă: sărbători de vis!”, a mai transmis Ana Dragu.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: