21 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

„CADOU” de Crăciun: Au sosit tichetele pentru o parte din cei ce s-au vaccinat ! AFLĂ dacă te numeri printre ei:

Cei care se vaccinează cu schema completă primesc cinci tichete în valoare totală de 100 de lei. La centrele de vaccinare au sosit recent o parte dintre tichete.

Autoritățile centrale au decis ca cei care se vaccinează anti-COVID să primească tichete de masă. E vorba de cinci tichete în valoare totală de 100 de lei.

Mai exact, în centrele de vaccinare ajung tichetele pentru persoanele vaccinate. Personalul contactează beneficiarul telefonic pentru a-și ridica tichetele.

Autoritățile au anunțat că poate „dura” până la șase luni perioada de ajungere/împărțire a acestor tichete de la momentul vaccinării cu schema completă.

Reprezentabții DSP BN au anunțat că la Bistrița au sosit o parte din tichete.

Au ajuns tichetele pentru cei vaccinați cu doza 2 sau doza 3 în luna octombrie, și parcă și primele zile din noiembrie. Astfel, cei ce s-au vaccinat cu schemă completă în această perioadă vor fi contactați de la centrul unde s-au vaccinat pentru a merge și a-și ridica tichetele!”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, Anca Andrițoiu.

Vă reamintim că cei care doriți să vă vaccinați anti-COVID o puteți face și în zilele de sărbătoare. Centrul SVSU Bistrița este deschis ZILNIC între orele 12.00 – 16.00.

ARTICOLE SIMILARE

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: