10 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Polițiștii și jandarmii, trimiși la Poiana Ilvei pentru a asigura respectarea măsurile de protecție. Este în top 5 pe țară la incidență

Deocamdată nu se instaurează carantina în comuna Poiana Ilvei, deși are una dintre cele mai mari incidențe a cazurilor de Covid din țară. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a impus însă prezența jandarmilor și polițiștilor.

Potrivit reprezentanților Instituției Prefectului, deocamdată nu s-a impus măsura carantinării pentru comuna Poiana Ilvei, asta deși incidența a ajuns la 8,8 cazuri/mia de locuitori. Mai mult, Poiana Ilvei este în top 5 comune cu cele mai mari incidențe din țară.

Totuși, CJSU a decis ca în zonă să fie prezenți polițiști și jandarmi, care să se asigure că oamenii respectă măsurile anti-Covid.

„Nu s-a impus deocamdată măsura carantinării pentru comuna Poiana Ilvei, însă s-a dispus prezența unei echipe mixte (personal din cadrul poliției și jandarmeriei) care să asigure respectarea măsurilor pentru prevenirea infecției cu virusul SARS-CoV2”, transmite Instituție Prefectului.

Incidențe mari s-au înregistrat și în comuna Negrilești – 5,79 cazuri/mia de locuitori sau Lunca Ilvei – 3,66. Incidență peste 3 cazuri /mia de locuitori s-a mai înregistrat în Chiuza, Budești, Șieu-Măgheruș și Leșu.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: